Xenia's day

Hulmuavia helmoja – kesämekkosuosikkini

Teksti: Xenia

Kaupallisessa yhteistyössä Ellos

Minä voisin karkeasti jakaa mun kesäisemmät mekot kahteen eri pinoon. Aavistuksen rennompiin ja sit juhlavampiin mekkoihin. Rennommat kesämekot puen lähes aina rennompien asusteiden parina. Jalasta löytyy yleensä rennot ja matalat sandaalit tai vielä yleisemmin esimerkiksi Converset. Juhlamekkoja käytän sit lähinnä kesän juhlissa kuten häissä, yo-juhlissa, rippijuhlissa jne ja niiden kaveriksi laitan aina korkeakorkoiset ja mielellään myös sirot kengät.

Elloksen valikoima on mekkojen suhteen todella hyvä ja jaoinkin nyt heidän kategoriaansa kahtia kesämekkoihin ja juhlamekkoihin. Ylempänä näkyvätkin jo juhlamekot, joista löysin kaksi suosikkimallia. Nude ja sininen hihaton mekko on aivan mielettömän upea. Pidän niiden hohtavasta kankaasta ja simppelistä leikkauksesta sekä vyötärön yksityiskohdasta! Sen lisäksi huomioni kiinnittyi pitkähihaiseen mekkoon, jota löytyi niin punaisena kuin haaleana vihreänä. Kumpikin väri toimii mielestäni ihanasti kesässä. Näiden kahden lisäksi nostin tuohon vielä punaisen röyhelömekon sekä sinisen kietaisumekon, jonka kanssa ei voi mennä vikaan. Kietaisumekot ovatkin olleet mun suosikkeja jo vuosikaudet ja niitä multa löytyykin etenkin arkisempina vaihtoehtoina useampia.

kesämekot

Kesämekko ei saa mun mielestäni olla missään tapauksessa kireä, vaan mieluummin väljä ja ilmava. Ylläolevan kuvan pinkki maksimekko on helppo vaate mihin tahansa hetkeen ja musta mekko aivan hurjan kiva myös. Sitä löytyykin myös pinkkinä kukkaversiona, jos yksivärinen musta ei miellytä.

Valkoinen hellemekko olisi täydellinen korikassin ja ruskeiden läpsysandaalien kaveriksi ja loput mekot näkisin juurikin samaan tapaan kuin kuvassa: yhdistettynä lenkkareihin ja farkkutakkiin tai esimerkiksi nahkarotsiin. Hempeiden kuosien yhdistäminen hieman edgympään nahkatakkiin toimii mielestäni hurjan kivasti ja Suomen kesäillat tuntien takki tuleekin illan viiletessä tarpeeseen.  Vihreän mekon löydätte täältä, oranssin kukkamekon täältä ja sinikuvioisen maksimekon täältä.

Koodilla 415448 saatte 33%:n alennuksen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta brändit mukan lukien ja lisäksi 5%:n lisäalen jo alennetuista tuotteista. Koodi on voimassa 31.7 asti. Nyt siis kannattaa kurkistaa Elloksen mekkovalikoima jos teillä on loppukesälle juhlia luvassa. 🙂

Lue myös

X