Xenia's day

Huomenia!

Teksti: Anna.fi
Heräsin tänään jo eilen alkaneen flunssan kera. Kurkku on kipeä ja pää täynnä limaa, mutta jospa se tällä teen hörpinnällä menisi ohi. Iinakaan vielä ei tunnu siltä, että olisi kuumetta. Mä en ole melkein ikinä kipeänä; viimeksi mulla on ollut kuumetta joskus lukion ekalla ja yleensä jos saan flunssan niin se kestää sitten melko lievenä hemmetin kauan. Mieluummin melkein sillein, että olisi pari päivää ihan tööt ja voisi sen jälkeen jatkaa normaalia elämää. Muttamutta, nyt on viikonloppu takana ja oli kyllä ihanaa! Oli mieletöntä nähdä ystäviä ja vanhempia, isovanhempia sekä veljeäni. Edelleen on maha täynnä kaikkia herkkuja ja mieli on iloinen. Naurettiin just äitin kanssa, että mulla on sellainen herkkututka kun tulen kotiin. Ensin katson sellaisen kauniin karkin säilyttämiskipon sisälllön, sitten painun keittiön ylimmälle laatikolle (varma paikka, siellä on aina tummaa suklaata:D).

Meillä on ollut aina tapana antaa puolin ja toisin käyttämättömiä kauneus/meikki juttuja toisillemme äitin kanssa. Nytkin lähti mulle matkaan sellaisia juttuja jotka vaikuttaa superhyviltä, nimittäin tällaisia..

Tasoittaa ihoa ja on hyvä esim meikin alle peittämään mahdollisia epätasaisuuksia. Tänään vasta kokeilen, joten kerron sitten miten toimii. Onko teillä kokemusta tästä?

 Sitten tällainen Diorin rajaustussi, joka on kuin omiaan mulle..

Tässä myös tuossa edellisessä postauksessa näkyneen meikin luomiväri. Eli diorin luomiväripaletti sävyä 002. Rasiakin on mielettömän suloinen.. 🙂

Onko kokemusta edellisistä?

Lisäksi mulla on ollut tapana aina neuvoa äitiä kaikissa hiusjuttujen ostossa. Itsehän olen ostanut jo iät ja ajat kaikki hiustuotteeni lookfantasticiltä ja opetin äitinkin siihen. Nyt hänen työpaikallaan kaikki tilaavat sieltä ja säästävät näin rahaa. Onhan se hassua, kun esimerkiksi viimeksi tilaamani paketti sieltä kustansi jotain 60-70 € kun tuotteet olisi Suomesta ostettaessa tulleet maksamaan laskujeni mukaan noin 100 € enemmän. Sieltä saa kaikkea muutakin, eli vartalovoiteita ja kasvotuotteita, eli voin kyllä suositella! 🙂

Onko teillä jotain tiettyjä nettikauppoja, jonka tuotteet olette todenneet edullisemmiksi Suomen tasoon verrattuna? Tietysti olisi hyvä jos voisi rahat jättää Suomeen näin taloudellisen epävarmuuden keskellä, mutta kieltämättä tuo säästetty raha on opiskelijalle ja oikeastaan kelle hyvänsä aika suuri määrä. Mulla on ollut aina tapana kääntää näitä säästettyjä määriä markoiksi. Esim 100 markalla sai vaikka mitä, vaikka enää se vastaava 15 € ei olekaan enään niin paljon (50 markallakin sai kyllä ostettua salaa hamsterin eläinkaupasta lapsena. Ollaan taidettu olla silloin alle 10-vuotiaina aikamoisia veljeni kanssa.. :D)

Nyt kumminkin yritän keskityttyä lukemiseen. Olisiko kellään takataskussaan vippaskonsteja flunssan karkottamiseen?

Lue myös

X