häät

Huomenlahja miehelle

11.6.2016 Teksti: Xenia

Tulipahan taas tätä tehdessä mieleen, että naiselle on kyllä niin paljon helpompi hankkia yhtään mitään! 😀 Nojoo, joka tapauksessa, olen tässä miettinyt sitä mitä hankkisin ”huomenlahjaksi” miehelle. Pistin tuon sanan lainausmerkkeihin koska Englannissa ei ole tapana ostaa niin sanottua huomenlahjaa vaan yleisesti ottaen häälahja, joka annetaan hääpäivänä. Suomessahan huomenlahja annetaan vasta häiden jälkeisenä aamuna ja vanhastaan se on ollut nimenomaan lahja mieheltä vaimolleen. Tämä traditio on kuitenkin hieman muuttunut enkä näe mitään syytä miksen minä yhtälailla haluaisi muistaa tulevaa aviomiestäni jollain tavalla.

Mulla on muutamia ajatuksia, jotka sain Pinterestin avulla toteutettua kuvaksi. Nämä kuvat siis Pinterest-kansiostani Wedding gift.

huomenlahja

Yksi hyvä idea olisi nahkainen viikonloppulaukku tai pesulaukku, johon voisi painattaa miehen nimikirjaimet ja täyttää vaikka tämän lempijutuilla esimerkiksi häämatkaa ajatellen. Yksi idea on ostaa hyvin englantilaiseen tapaan kaikkea pientä ihanaa. Esimerkiksi tuo kaunis avaimenrengas kulkisi aina mukana ja ajatus sen takana on todella kaunis.

Toisaalta olisi aika hauska hankkia tuollainen survival kit miehelle nimenomaan hääpäivän aamuun. Tiedän niin täsmälleen mitä sinne laittaisin!Toisaalta miten ihana on tuo pieni vihkonen johon on koottu 10 syytä miksi haluan avioitua juuri sinun kanssasi. Mä rakastan kaikkia lahjoja joissa on se oma kosketus näkyvillä! Vitsiksi seuraavaan aamuun sopisivat puolestaan nuo mrs & mr paidat, mun mielestä aika hauska ajatus!

Hyvin yleinen miehelle annettu lahja tätänykyä taitaa olla vain miehen silmille tarkoitetut alusvaatekuvat. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä on tuo kello, joka on mun mielestä super hyvä idea, mutta mies sai juuri veljeltään lahjaksi kellon. Eli tämä idea menee saman tien romukoppaan.

Hankitteko te miehellenne huomenlahjaa/häälahjaa ja jos kyllä niin mitä?

Xenia

Arkisto

Instagram

  • I love these cushions!😍 #homedecor #interiordesign #homeinterior #scandinaviandesign #scandinavianhome

xeniasday

Kommentit

Aivan ihana lahja!<3

Kommentit

Mä laitoin miehelle purkkiin lappuja, joissa oli 52 syytä, miksi rakastan häntä. Siinä oli sitten ekalle aviovuodelle jokaiselle viikolle lappu :).

Ihana!<3

Mä annoin just tollaisen nahkalaukun! En siis huomenlahjaksi vaan synttäreiksi miehelle ja se on ollut kovin tykätty ja käytetty. Huomenlahjaksi senhän voisi yhdistää tuohon survival kitiin ja laittaa kitin laukun sisälle vielä lisäylläriksi 🙂

Mä tein tuollaisen ”survival kitin”, tai itse asiassa löysin kivan puisen boksin missä lukee ”Stuff that might come in handy one day”. Isoimpina juttuina siellä oli nahkalompakko, jossa kaiverrus ja kalvosinnapit joissa miehen nimikirjaimet. Sitten kaikkea muuta pientä, valokuvia ym. Itse sain ihanan kellon, sekin mielestäni kyllä sopiva lahja miehelle.
Voi vitsi tulee oma hääpäivä ja seuraava päivä mieleen ? Just tehnyt valokuvakirjaa muutenkin päivästä, näin kun ensimmäinen hääpäivä lähestyy. Kaikkea hyvää teille ja onnistunutta päivää!

Ai että, tuollaiset ajattelevaiset lahjat on ihan parhaita!<3

Kello olisi ollut minunkin vaihtoehto jos en olisi sitä jo valmistujais lahjaksi antanut.
Annoin huomenlahjaksi konserttiliput, yhdessä sitten muisteltiin hääpäivän jälkeistä aamua konserttipäivänä. Kuumailmapallolentoa myös mietin, ylipäänsä yhteinen tekeminen on mielestäni kiva lahja.

Toi kuumailmapallo oli mun idis 30-vuotislahjaksi mutta silloin tuli sit joku muu edelle joten tuohan olisi hyvä idea nyt!! 🙂

Itse kävin juuri noissa huomenlahja kuvauksissa ja teetin pienen kuvakirjan niistä. Mies tykkäsi ja kyllä itsekin tykkäsin. Hyvällä maulla tehtyjä ja jännästi sitä rentoutui kun oli rento ja ohjaava kuvaaja. Ensimmäinen kerta kun olin kuvattavana. Oma huomenlahjani ei koskaan saapunut perille,mies tilasi sen ulkomailta ja ei tullut perille ja kun vielä muutettiin 3kk häiden jälkeen niin lahja jäi tielle X. No,mutta paras lahja on kuitenkin tuon miehen rakkaus! 🙂

Kyllä osaava kuvaaja varmasti saa rentoutumaan! <3

Mieheni oli haaveillut jo pitkään tatuoinnista. Annoin hänelle lahjaksi tatuoinnin, jossa oli mukanamme kaikki vuodet kulkenut englannin kielinen mieteteksti elämästä ja lisäksi häidemme printeissä käytetty logo meidän molempien nimikirjaimista. Olin tehnyt tekstistä ja logosta + maksetusta tatuoinnista miehelle lahjakortin, jonka sitten annoin aamulle. Jälkikäteen mies itse valitsi tatuoinnin paikaksi kyljen. Siinä se nyt on ja pysyy 😉 Ja nyt tatuointi on saanut kaverikseen kahden lapsemme nimet <3

Mahtavaa kun keksit niin kantajansa näköisen lahjan!<3 Ja se, että siinä on koko perhe kiteytettynä, upea ajatus!<3

Me muistettiin toisiamme huomenlahjoilla. Teetin samalla kutasepällä joka teki sormuksemme miehelle solmioneulan. Ja siis samaan tyyliin kun suunnittelemamme sormukset. Juhlissa siis aina mätsäävä solmioneula sormuksen kanssa 😉 toiminut nyt 10vuotta!

Loistava ajatus!<3

Itse olen pohtinut ihan samaa, että mitä ihmettä sitä miehelle keksisi huomenlahjaksi. Tilasin meille molemmille jo hauskat hupparit, jossa lukee etupuolella etunimemme (siis hänellä omanss ja minulla minun nimeni) ja takana teksti ”Team Sukuniminen” (tilalla siis tietysti oikea sukunimemme). Mutta tämän lisäksi olisi kiva keksiä joku ns.kunnon huomenlahja. 🙂

Mä haluan just jotain hauskaa ja ajattelevaista, hitsit pitää paneutua kunnolla. 😀

Moikka!

Ootko sattumoisin törmännyt netissä sellaiseen Leathermanin miesten rannekoruun, joka on samalla työkalu? Se voisi olla yksi vaihtoehto huomenlahjaksi. Ainahan joku hieman henkilökohtaisempi, kuten tuo vihkonen, on aivan ihana. Mutta rannekoru/työkalukoru idea on varmasti miesten mieleen ja ehkä sopisi myös tuon vihkon kanssa 🙂 Mukavaa kesää ja onnea tulevalle avioparille!

En ole, mutta kieltämättä aika loistava idea! 🙂 Kiitos ja ihanaa kesää!<3

Meillä on häät edessä, ja rehellisesti sanottuna ei nähdä huomenlahjoissa järkeä tai siis tajuta sen ideaa omalla kohdallamme. Tai ihan mukava ajatus, mutta en loppujen lopuksi tiedä sen ideaa? En minä tarvitse mieheltäni enää mitään lahjaa siitä kun ollaan menty naimisiin tai toistepäin 😀 Ehkä jos jotain hankkisin/haluaisin niin se olisi juuri jotain pientä ja ajateltua/mielellään itse tehtyä. Tuo 10 syytä avioitua kanssasi, niin ihana idea <3 voisi toteuttaa ihan muuten vain! Mutta niin kai se menee että ei kaikkea tarvitse ymmärtää ja kokea itselleen tarpeelliseksi 🙂 me nyt muutenkaan ei haluta kovinkaan perinteisiä häitä, eli ei tule kirkkovihkimistä ja morsiamenryöstöt yms. Jätämme suosiolla muille.

Mukava lukea näitä hääpostauksia kun rakastan lukea ja kuunnella muiden häistä, koska ne kuvastaa ihanasti pariskuntaa!! Ja en malttaisi odottaa valitsemaasi häämekkoa! Näytät varmasti upealta hääpäivänänne <3

Mä en myöskään koe tätä tarpeelliseks ja jätetään ihan suosiolla väliin. Ihan kiva juttu ehkä, mutta ei

Kukin tavallaan! 🙂 Mun mielestä on kiva muistaa miesti pienellä lahjalla! 🙂 Enkä siis odota mitään ”vastineeksi”. 🙂

Mä annoin miehelle klassisen kauniin kellon, jonka taakse kaiverrutin ”Huomenta 250715”. On ainakin viihtynyt se ranteessa? Tää nyt ei toki auttanut sua yhtään:D tollanen laukku olisi kaunis! Itse sain mieheltä juhlavamman korusetin.

Hitsit kun tuo kelloidea on jo viety. Se oli mun ajatus jo kauan sitten mutta höh. 😀

Mä annoin hääpäivälahjan, eli jätin kotiin hänelle hääpäivänä avattavaksi kun itse lähdin vanhemmille yöksi. Laitoin lahjaan juurikin survival kitin, eli olin hankkinut Calvin Kleinin tuoksun ja siihen matsaavan dödön, Biothermin ihonhoitotuotteita semmoisen minipakkauksen, laadukkaat bokserit ja sen lempikarkkeja. Sujautin pussiin vielä meidän hääkutsun, että tietää sitten olla ajoissa paikalla ?. Joku nahkainen kosmetiikkapussi voisi olla tosi kiva juttu! Mä en kauheesti perusta siitä huomenlahjakuvauksista, saakoot itse mies sitten ottaa niitä kuvia musta jos tahtoo. Toi tuoksu oli siitä ihana juttu, että nykyäänkin jos mies sitä suihkauttaa niin tulee molemmille ihan hääpäivä mieleen. Mies oli ostanut mulle myös tuoksun jota käytin häissä, oli kiva kun silläkin oli oma häätuoksunsa!

Mun mielestä toi on ihanan ajattelevainen lahja. Ja just sellainen että on tukena silloin kun ei nähdä mutta kun kumpaakin varmasti jännittää!<3

Minä teetätin Billnäsin Rakennusapteekissa huomenlahjaksi yhteisellä uudella sukunimellä varustetut tosi upeat emaliset nimikyltit etuoveen ja postilaatikkoon.

Mies tykkäsi tosi paljon, kun arvostaa käytännöllisiä lahjoja ja meilläkin oli silloin taloprojekti meneillään. Kylteistä on joka päivä iloa edelleenkin, ne ovat kauniit ja rakas muisto ihanasta hääpäivästä.

Onpa ihana ajatus. Etenkin tuo etuovi kun se vielä loistaa tyhjyyttään!<3

Mä ostin sellaisen korulaatan, siis joka tulee ketjulla kaulaan. Siihen kaiverrettiin hääpäivä ja muistaakseni meidän nimet 🙂

Minä ostin kukkaron nimikirjaimilla. On mukava kun sitä kannetaan kuitenkin aina mukana. Ja itse tykkään ostaa aina jotain tarpeellista ja toivottua.

IHana ajatus!<3

Annoin huomenlahjaksi lahjakortin tatuoijalle. Miehelläni ei ollut aikaisempia tatuointeja mutta hän oli haaveillut tatuoinnin ottamisesta.

Mä teetin huomenlahjaksi Ifolor-valokuvakirjan hänelle ja meille molemmille tärkeistä asioista <3 Tykkäsi kovasi. Se on nykyään mulle tärkeä muisto koska mieheni menehtyi hiukan ennen ensimmäistä hääpäiväämme. Muuten nuo mr ja mrs – tai tiimipaidat on musta ihana idea. Ja myös kuumailmapallolento. Se oli mun idea lahjaksi ensimmäisenä hääpäivänä mutta elämä päätti toisin. Nauttikaa jokaisesta yhteisestä hetkestä <3. Jonain päivänä kaikki voi yhtäkkiä olla toisin 🙁

Olen valtavan pahoillani puolestasi. Kyynelet tulivat silmiin. Itsestäänselvyys ei yhteinen elämä ole, sitä pitää arvostaa aina!<3 Kaunis ajatus tuo valokuvakirja, ja toimii ihanana muistona<3

Itse annoin hieman erilaisen huomenlahjan! Nimittäin mies pääsi lentämään Siriukseen tuulitunneliin 🙂 Tykkäsi kovasti kokemuksesta!

Me sovittiin mieheni kanssa yhteistuumin huomenlahjaksi kauan haaveilemamme koirapentu <3 Pieni husky poika muuttikin meille kuukausi häiden jälkeen 🙂

Minä tein kirjan, jossa oli 24 syytä, miksi rakastan häntä. Mukava muisto! Jotenkin tuo aiemmin esitetty nimikyltti oveen olis ollut myös ihana. meillä on tulossa 3 -v hääpäivä, joten ehkä sille päivälle voisi ostaa tuollaisen lahjan!

Haha, minä olin niinkin käytännönläheinen, että ostin uuden iPhonen. Mies sanoi lahjan avattuaan, että kyllä sinä olet hyvä vaimo minulle. Ei siis tarvittu mitään superpersoonallista, päin vastoin sellainen olisi todnäk mennyt hukkaan. Itse sain ihanan hajuveden, joka teki mimut onnelliseksi ja josta on iloa pitkäksi aikaa. Onnea häidenne valmisteluun.

Mä annoin huomenlahjaksi lennot ja hotellin Osloon uudeksi vuodeksi. Toki itselleni myös. 😀

Mä törmäsin netissä hienoon ideaan antaa miehelle huomenlahjaksi 12 kirjekuorta, jotka kaikki sisältävät yhden treffi-illan. Näin ensimmäisen häävuoden aikana joka kuukaudelle on suunniteltuna vähintään yhdet treffit!<3
Mukaan voi liittää myös edullisempia deittejä, kuten vaikka "yhteinen kävelylenkki ja kuumat kaakaot X kahvilassa", "kierros minigolfia yhdessä", museokierros, jne, sekä vähän hintavampia, kuten esim. lahjakortti lempiravintolaan, leffaliput, yhteinen hotelliyö vieraassa kaupungissa, jne.

Meille kävi sellainen juttu viime kesänä, että törmättiin puolivahingossa elämämme mökkitonttiin, ja päädyttiin ostamaan niitä kaksi. Mies ehdotti, että kun on niin vaikea keksiä mitään huomenlahjaa syyskuussa koittaneissa häissämme, voisiko nämä tontit olla toistemme huomenlahjat. No todellakin, ja vaikka se olikin vähän hölmö juttu, vieläkin mökkiä nyt rakentaessamme usein tulee juuri meidän täydelliset häät niillä rannoilla mieleen vaikkeivät muuten häihin liitykään 🙂 Joten kai yritän sanoa, että huomenlahja voi olla tavallaan joku suuri ”ajatuskin”, jotakin, mikä ei ole niin fyysinen esine. Ja toisaalta, olen käyttänyt miehen kolmekymppisiksi tuon alusvaatekuvauslahjan myös, ja se oli kyllä erittäin mieluinen vastaanottajalle – suosittelen siis sitäkin! 🙂

Aivan ihana lahja!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *