Xenia's day

Huomenta!

Teksti: Anna.fi

Taas sitä olisi lähdettävä töiden suuntaan. Tässä kuussa mulla on tosiaan 3-4 vuoroa per viikko sen normaalin kahden sijaan. Torstaina onkin luvassa hirmu päivä, kun ensin normaali työpäivä alle, ja sit jään suoraan töihin yhtiin juhliin, jotka meillä töissä järkätään. Siitä tulee siis sellainen leppoisa 14 tunnin työpäivä.. 🙂 Tänään teki mieli laittaa jotain sellaista päälle, mitä harvemmin tulee käytettyä, ja tällaiseen asuvalintaan päädyin..

Paitamekko Mango, vyö Asos, baltsut Hennesiltä, laukku Armani Exchange ja huivi Gina Tricot.. Testasin muuten eilen tätä hopeashampoota..

Ja lopputulos on tällainen..

Mä sekoitin tota toiseen shampooseen kun se kirkkaan sininen väri alkoi pelottaa.. 😀 Itse huomasin kyllä eron, mitäs mieltä te olette? 🙂 Mun mielestä toi on aivan yhtä tehokas kun se vaahtoväri, joka poistaa keltaisuutta, ja onhan toi helpompi ja nopeampi keino, eli siinä mielessä parempi.. Mitä te blondit siellä ruudun takana käytätte keltaisuuden poistoon?

Tänään on pakko ottaa töihin lisäeväitä, joita voin sit puputella kun lounaasta on jo kulunut tovi.. Pääsen meinaan vasta kuudelta ja yleensä menen lounaalle jo kahdentoista jälkeen, joten siinä välissä ehtii tulla nälkä. Tänään tällaista mukana..

On meinaan terveellisempi eväs kun ne suklaaherkut mitä meillä töissä on. Eilen sinne oli ilmestynyt minisuklaapatukoita, ja arvatkaa vaan oliko vaikea vastustaa kun oli niin sokeriaddiktoinut itseni viikonlopun aikana. 😀 Laitoin teille muuten pikkupostauksen päivälle, eli palailkaamme sitten. Mitäs teillä on tänään ohjelmassa?

Lue myös

X