Xenia's day

Huomenta!

Teksti: Anna.fi
Ilta meni melko myöhäiseksi ja sehän kostaantuu aina aamuisin hirveänä väsymyksenä. Tässä juon jo toista kuppia kahvia, mutta toistaiseksi ei ole vaikutusta havaittavissa. Rakenneltiin eilen kaikessa rauhassa tuota lipastoa, ja voin sanoa, etten ole ikinä nähnyt mitään huonekalua joka vaatisi niin suurta kokoamista. 😀 Tehtiin sitä varmaan reilun tunnin verran, ja vaikka mikään ei mennyt vikaan, niin ollaan vasta puolivälissä. 😀 No, illalla sitten viimeisetkin jutut kuntoon, sitten imurointia ja sitten on makuuhuonekin kuvausvalmis. 😉

En ymmärrä mistä tuota vettä riittää? Koko yön on satanut ja ilmeisesti myös koko päiväksi on luvattu sadetta. Oli pakko pistää kumpparit jalkaan, vaikka mukavammat pikkukengät on kyllä varuiksi laukussa..

Kumppareiden tilalla on siis sisällä jalassa ruskeat loaferit. Muuten asu koostuu Zaran farkuista ja paidasta, Burberryn huivista ja LV:n laukusta. Trenssi on Hilfigerin.. Nyt kasaan itseni ja lähden tarpomaan töihin. Töiden jälkeen salille ja sitten taas kotihommiin jee! 🙂 Mitäs teillä on tänään luvassa?

Lue myös

X