Xenia's day

Huomenta!

Teksti: Anna.fi
Taas suuntaamassa lukupuuhiin ja tällä kertaa pakko mennä kirjastoon kun en ainakaan eilen pystynyt kotona keskittymään. Päällä taas lämpöistä kun siellä kirjastossa on niin hemmetin kylmä.. 🙂

Tosin vaihdoin tuon alla olevan paidan kun kiristi ikävän näköisesti rintojen kohdalta. Nyt on päällä samanvärinen toppi, eli värimaailma on sama. 🙂 Huomaan muuten usein varsinkin edullisimpien putiikkien valikoimissa, että jos paita on vyötäröstä hyvä niin rinnoista auttamatta liian kireä. Usein vaatteet on tehty enemmän siroille rintakehille eikä suuremman vyötärö-lantio suhteen omaaville (en puhu nyt, että minulla olisi aina tämä ongelma, mutta joskus kyllä). Oletteko te huomannut esim H&M:n kauluspaidoissa samaa? Sama ongelma on usein farkkujen kanssa. Jos muuten on hyvä, niin sit vyötärö on yleensä liian iso. 😀 Ja sit taas jo vyötärö on sopiva niin puristaa reisistä ja takapuolesta niin paljon että huh. 😀 Kaikilla pitäisi olla mahdollisuus teetättää vaatteita niin sithän ne olisi juuri omalle vartalolle tehty. Kovinkaan monella meinaan loppupeleissä tuskin on juuri sellaisia mittasuhteita (en puhu koosta) kun mikä on ollut mallina esim H&M:n tai Zaran vaatteita tehtäessä.

Tulipas taas jaariteltua. 😀 Huomaa välillä, miten sitä yksi ajatus johtaa toiseen ja kolmanteen. 😀 Nyt kumminkin lukemaan eli ihanaa perjantaita teille! <3 Ilmakin näyttää hyvältä, eli toivotaan samaa viikonlopulta!

Lue myös

X