Xenia's day

Huomenta!

Teksti: Anna.fi
Kylläpäs mä nukuin hyvin ja J:kin nauroi mulle kun mä heräsin jo tunnin aikaisemmin kuin mitä oli tarvis ja suurinpiirtein jumppailin täällä joskus seitsemän pintaan. 😀 Tänään on töitä ja samaten huomenna ja viikonloppuna menen extempore käynnille Porvooseen pitkästä aikaa. Niin se vain aika menee kun eilen juttelin iskän kanssa puhelimessa ja puhuttiin, että ollaan nähty viimeksi heinäkuun alussa eli taitaa olla aikakin. Sitä ei vain jotenkin kiireen keskellä tule käytyä ollenkaan, sillä tiedän että en saa paljoa aikaiseksi kun olen mamman hoivissa. Nyt on kumminkin melkeinpä ainoa viikonloppu ennen joulukuuta kun sinne kerkeää sillä seuraavaan tenttiin on vielä reilu pari viikkoa. Laskeskelin juuri, että jos saan kaiken tehtyä nyt syksyllä mitä olen suunnitellut, niin siinä on melkeinpä vuoden edestä opintoja. Toivotaan, etten ole haukannut liian suurta palaa, mutta yritetään!

Onko teillä kiireinen syksy edessä? Olisi muuten kiva jakaa kaikkien teidän kanssa hyväksi havaitsemianne motivointivinkkejä! Mikä saa teidät tekemään välillä hirveän määrän duunia jonkun asian eteen?

Jos itseäni ajattelen, niin mulla suurin motivaattori on se hyvä fiilis minkä koen, kun olen saanut kaiken tarpeellisen tehtyä. En tiedä muista, mutta minulla tulee hirveän huono omatunto laiskottelusta (mikä ei aina ole kauhean hyvä, sillä pitäähän sitä välillä tehdä niinkin!!). Lisäksi mä teen sellaisia suunnitelmia, että tämän viikon loppuun mennessä olen lukenut x verran. Eli jos yhtenä päivänä laiskottelen niin sitten otetaan kiinni. Lisäksi minulla on tapana palkita itseni pitkän päivän päätteeksi esim jollain pienellä herkulla tai muuten vain rentoutumalla. Mutta kertokaa te teidän motivaattoreitanne! 🙂

Nyt ulkona on ihan jees ilma ja sen kunniaksi pistin vielä balleriinat jalkaan. Eikös viikonlopuksikin olla lupailtu jotain älyttömän lämpimiä kelejä?? Tässä nyt kumminkin sitä päivän vaatetusta..

Jakku ja paita:Zara, housut, vyö ja balleriina:H&M, laukku Armani Exchange.

Katselin tuossa juuri kalenteria ja äkkäsin, että mulla on kahden viikon päästä kampaaja. Nyt en taas malttaisi millään odottaa, että mitä sieltä tuleekaan. ;D

Nyt jatkan tätä päivää eli toisin sanoen lähden kävelemään töihin. Ihanaa ja pirteää tiistaita kaikille!

Lue myös

X