xenia's day

Hupshapsheijakkaa

Teksti: Anna.fi
Joo, en osaa perustella tätä millään muulla tavalla kuin että tämä ostos on suurta rakkautta. Mä olen kuolannut näitä Net-a-porterin sivuilla aina, mutta koot myydään loppuun alta aikayksikön. Satuin eilen olemaan puolen yön aikaan ko sivulla, kun sinne pamahti uusi erä ja sen myötä kaikki koot samaan aikaan myyntiin. What did I do? No, nyt on tulossa sitten klassisista klassisin pari mustia avokkaita minua kohti. Ja huomatkaa, nämä on maltillisella korolla, jolla jaksaa kävellä muuallakin kuin juhlissa. 😉 Kevätkelit, tulkaa jo!!

En malta odottaa, että pääsen yhdistämään nämä nilkkapituisiin farkkuihin ja suloisiin keväthameisiin. Aivan upeat sanoisin! Ja te, jotka kenties olette ihastelleet näitä samaisia, tai vastaavasti näitä..

Nyt molemmista on kokoja net-a-porterin sivuilla. 😉

No, nyt on sitten saatu nekin kengät mitä lähdin hakemaan jenkeistä, mutta joita ei sieltä saanut (tai sai, mutta pari sataa kalliimmalla). Ihan vinkkinä siis muillekin, CL:t ja Miu Miu, sekä YSL (ainakin, en niinkään muihin perehtynyt) on kalliimpaa jenkeissä ja CL huomattavasti kalliimpaa kuin Euroopassa. 😉 Esim ne Ninasin aleista reippaasti alle 300 ostetut CL:t maksoivat Jenkeissä 850 dollaria. 😀 Tuli muuten hyvä mieli. ;D Kaipa se on niin, että jenkkimerkit on edullisia, mutta eurooppalaiset merkit kaikkea muuta kuin edullisia. 🙂

Lue myös

X