Xenia's day

Huulipuna-addikti vol 1000

Teksti: Anna.fi
Päädyin tuossa yksi päivä siivoamaan huulituotelaariani. Tein inventaarion; heitin osan roskiin, annoin muutaman ystävälle ja lopputulos on tämä:

Nyt niitä on enää ”vähän” jäljellä. Pitäisi varmaan tulostaa tämä kuvana ja ottaa mukaan lompakkoon. Voisin sitten ensi kerralla (eli todennäköisesti ensi viikolla) huulipunaa ostaessani kaivaa tämän kuvan käsiini ja miettiä, tarvitsenko tosiaan sävyä, joka on tuhannesosan erilainen kuin jo omistamani huulipunat. 😀 Muita huulipuniin tai huulikiiltoihin addiktoituneita??

Tämän hetken omat lempparit:

Nämä kaksi punaa sain Lumenelta Dubain loman jälkeen. Ihana koostumus, levittyvyys ja pigmentti! Sävyt 04 ja 07 nousivat tämän hetken lemppareiksi!:)

Vasemmalta alkaen Diorin 444 rouge muse, MAC:in speak louder ja YSL:n Rouge Volupte 11.

Ja tämä NARS:in huulikiilto, josta teille jo aiemmin mainitsinkin. Aivan pakko saada muissakin väreissä, Dubain Sephoralta ei valitettavasti enää NARS:in tuotteita saa! :/ Jos en olisi äsken luvannut, etten osta hetkeen huulipunia, kysyisin teiltä, tietääkö joku mitään nettikauppaa, josta saisi NARS:ia tilattua Suomeen? Tähän mun täysin hypoteettiseen kysymykseen saatte tietysti vastata….. 😀

Lue myös

X