Xenia's day

Huulipuna pikkujouluihin

Teksti: Xenia

Mä olen henkeen ja vereen nude- ja muiden ns. helppojen huulimeikkisävyjen kannattaja. Oli aika kun käytin paljon kirkkaampia värejä ja etenkin pinkkejä, mutta punaisten huulipunien pariin en ole kovinkaan monesti päätynyt. Paitsi nyt tällä viikolla kun kävin Sara H:n luona kasvohoidossa. Mikä siinä onkin, etten ole kertaakaan vielä tuolta lähtenyt ilman jotain pientä kivaa, yleensä uutta huulipunaa..

Tällä kertaa valinta osui hyvin jouluiseen punaiseen, nimittäin luonnonkosmetiikan ”luksusbrändi” Kjaer Weisin KW Red sävyyn. Se on tuossa hylsyssä selkeästi sinipohjaisempi, mutta mun pohjaväri on sen verran lämmin, että taittaa mun huulilla kivasti lämpimään tai sanoisinko, että on aika ”neutraali” punainen. Käsky kävi vauvan osalta tulla hakemaan päiväunilta sisään niin en ehtinyt alkaa kunnon kameralla kuvailemaan, joten nappasin nopeasti teille kuvan kännykällä. Meillä olisi itseasiassa pikkujoulut nyt viikonloppuna ja mun tekis mieli tehdä jotain hieman erilaista ja laittaa tukka kiinni taaksepäin ”isosti” ja sen lisäksi laittaa meikiksi hyvin simppeli silmämeikki, jossa mustat rajaukset ja sen lisäksi tätä punaista huulipunaa.

Olin kaavaillut mekoksi tätä mangon mekkoa, jossa on sen verran korkea kaulus, että hiukset aukinaisena tulee vähän ”tunkkainen” fiilis, eikä mekko pääse välttämättä oikeuksiinsa. Mitä mieltä te olette?

IMG_2417IMG_2422

Tyylikkäästi hupparissa as always. Olisitte nähneet tämän eilen illasta. Poika on oppinut pärisyttämään, joka on tietenkin kaikkein kivointa kun on esimerkiksi porkkanasosetta suussa. 😀 Häntä ei siis tosiaan kannata syöttää ykköset päällä, vaan pikemminkin tarvittaisiin esiliina tai joku kokopuku. Sit jos häntä kieltää, niin hänhän innostuu vain entisestään. En muistanutkaan miten vaikeita nämä ajat oli, kun lapsi ei vielä ymmärrä hölkäsen pöläystä siitä mitä sanot, mutta kaiken tekeminen kiinnostaa silti. Tai sit se aika kun vauva oppii kävelemään, eikä ekaan puoleen vuoteen tai vuoteen vielä kuuntele yhtään mitään ja kaikki pistorasiat yms pitää käydä sörkkimässä. Tämä pärisyttely on siis pientä. 😀 Nimimerkillä kohta kaivetaan porttia portaiden yläpäähän ja alapäähän ja baby prooffataan koko taloa.

Mutta siis? Mitäs tykkäätte tästä mulle epätyypillisemmästä huulipunasävystä ja mitä mieltä olette mun kaavailemasta mekosta ja hiuksista? Laitetaanko auki vai kiinni?

Päivän black week tärpit alla *Ellokselta, *Zalandolta, *Bubbleroomilta ja *Boozt.comista. Huomenna alkaakin sit se kaikkein paras eli black weekend!

*kaupallisia linkkejä

X