kauneus

HydraFacial-kasvohoito

30.6.2016 Teksti: Xenia

Olen toistuvasti puhunut siitä miten kamppailen toistuvasti T-alueen iho-ongelmien ja etenkin tukkeutuneiden ihohuokosten kanssa. Tämä alkoi jo nelisen vuotta sitten kun lopetin E-pillerit, katosi raskauden aikana ja tuli jälleen takaisin. Oma kehoni hormonitoiminta on niin sanotusti epätasapainossa ja luulen näiden ongelmien johtuvan siitä. Lääkärini mukaan kyseessä on kuitenkin vain ”ominaisuus”, sillä olen muuten erittäin terve ja kaikki arvot ovat kunnossa, siispä niihin varsinaisiin syihin perehtymisen sijaan kokeilin nyt hieman ”pinnallisempaa” keinoa ihon puhdistamiseen ja päädyin Porvoolaiseen Kauneus- ja Hiuspiste Glow:hun HydraFacial -kasvohoitoon blogini kautta.

P6290124

Mä olen sikäli hyvä koekaniini, etten ole käynyt kasvohoidossa 10 vuoteen. Ihan oikein luit. Jotenkin olen kuvitellut että kotikonstit riittää kyllä, mutta nyt näin häiden alla halusin apua ulkopuolelta. Olisi nimittäin aika mahtavaa jos hääpäivänä ei tarvitsisi katsella näppyjä otsassa.

P6290127

Mikä HydraFacial sitten on? Mä menin eilen hoitoon lähinnä sen tiedon kera, että sillä ”imuroidaan” kasvoilta epäpuhtauksia. Onneksi sain kuitenkin kattavan tietopaketin, jotta ymmärtäisin hoidon toimivuuden hieman paremmin.

HydraFacial on valloittanut maailmaa räjähdysmäisesti viime vuosien ajan ja julkkikset, ammattilaiset ja kuluttajat vannovat vakaasti tämän hoitomuodon nimeen ympäri maailman, myös Suomessa. Maailmassa on tällä hetkellä käytössä yli 10 000 HydraFacial-laitetta yli 50 maassa ja miljoonat hoitomuotoon tyytyväiset kuluttajat hyödyntävät tätä hoitomuotoa lääkäriasemilla ja kauneushoitoloissa ympäri maailman ja hoitomuoto on palkittu jo neljänä vuotena peräkkäin LNE & SPA –ammattilaislehden toimesta parhaana ihonhoitoteknologiana.

P6290132

HydraFacial-ihonhoitoteknologia on ainutlaatuinen ihonhoitoteknologia, jossa yhdistyvät koneellisesti tehtynä ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys ja tehoaineiden syöttö vain n. 30 minuutissa. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön (jonka saa nähdä lopuksi! ). Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. HydraFacial Tower -laitteeseen on mahdollista kiinnittää LED-valohoitopäät, märkätimanttihiontapää, lymfaterapiahoitopää sekä käsikappaleeseen on mahdollista liittää esimerkiksi GlySal-happoliuosampulli, jota käytettiin muun muassa mulle tehdyssä Deep Clean hoidossa.

P6290133

Jokaiseen hoitovaiheeseensa on oma hoitoseerumi, joista jokaisella on myös oma käyttötarkoituksensa. Mulle tehtyyn Deep Clean hoitoon kuuluu kemiallinen kuorinta, jossa vaikuttavina ainesosina on Glykolihappi ja Salisyylihappo. Glykolihappo on tehokkain mahdollinen hedelmähappo jota käytetään ihon kemialliseen kuorintaan. Tämä AHA-happo on peräisin sokeriruo ́osta. Pienen molekyylikokonsa ansiosta tämä happo pystyy tunkeutumaan syvälle ihoon irrottamaan kuolleiden ihosolukkojen sidoksia, korjaamaan rappeutunutta sidekudosta ja häivyttämään ihon juonteita. Glykolihappo vähentää myös ihon värihäiriöitä sekä poistaa epäpuhtauksia.Salisyylihappo on b-hydroksihappo (BHA), jonka tehtävänä on pehmentää, kuoria ja poistaa ihon uloimman kerroksen (epidermis) kuollutta ihosolukkoa. Se rauhoittaa ihoa, estää tulehduksia, bakteereiden toimintaa ja ihon ärsytystä, tunkeutuu talikerroksen läpi puhdistaen ja avaten ihohuokosia.

Kemiallinen kuorinta kuulostaa omaan korvaan aika ronskilta, mutta HydraFacialissa kuorinta tapahtuu nopeasti, miellyttävästi sekä lähes täysin ilman ihon kuoriutumista hoidon jälkeen. Mulla ei edes punoittanut iho hoidon jälkeen (eilen ip) ja maksimissaan se saattaa kuoriutua hieman suun- tai nenänpielistä nyt lähipäivinä. Toistaiseksi en ole havainnut mitään, paitsi sen että otsa on paljon sileämpi!! 🙂 Alla vielä kuvaa aamukasvoistani, joka on pesty ja jolle on levitetty kosteusvoide.

P6300154

Olen niin tyytyväinen! Tutkin eilen ihohuokosiani suurentavan peilin avulla ja tukkeumat ovat selkeästi vähentyneet juurikin tuosta pahimmalta alueelta eli otsasta. Lisäksi nuo mun alkavat otsajuonteet ovat hieman vähemmän näkyvät. Milloin ne tulivatkaan siihen? Joka tapauksessa, menen nyt kahden viikon päästä uusiksi ja tehdään toinen Deep Clean -HydraFacial jossa käytetään sit aavistuksen vahvempaa happoa. Juuri sopivasti nelisen viikkoa ennen häitä, mitään kunnon hoitoja kun ei kannata tietenkään juuri ennen häitä tehdä!

Kyselin jo tuossa mieheltäkin hänen haluaan mennä kyseiseen hoitoon.  Hän kun tekee töitä pölyn keskellä joten kaikesta pesusta huolimatta huokoset imee varmasti suuren osan kaikkea likaa osakseen. Voisi olla ihan hauska ennen häitä niin saisi ihon oikein freesiksi ja miehen tuntien hän varmaan nauttisi siitäkin että voisi ihan rauhassa ottaa nokoset hoidon aikana.

Koska mä pidin tästä niin paljon ja uskon että moni teistäkin voisi tästä hoidosta pitää, saatte 20%:n alennuksen HydraFacialin kasvohoidosta kun mainitsette blogini nimen varauksen yhteydessä ja käytte tykkäämässä Kauneus -ja Hiuspiste Glow:n facebookista täällä. Aika on varattava 31.8.2016 mennessä! 🙂 Alla vielä kaikki HydraFacialin hoidot normaalihintoineen (sulkeissa alennettu hinta):

Clean & Hydrate 95€ (76€)

Deep Clean 125€ (100)

Special 135€ (108€)

SkinTone 145€ (116€)

AntiAge 145€ (116€)

Aikoja saatte varattua Kauneus- ja Hiustepiste Glow:n SKY-kosmetologi Noora Tirkkoselta puhelinnumerosta 040-7735720. Hoitola sijaitsee ihan Porvoon keskustassa osoitteessa Lundinkatu 18.