Xenia's day

Hyggeilyä, jouluostoksia ja vatsatautia

Teksti: Xenia

Helou täältä kotisohvalta. Mulle iski eilen jouluostoksilla tosi kummallinen olo. Sellainen heikotus, että oksat pois ja yhtäkkiä kaikki hajut ja ruuat ympärillä alkoi vaan ällöttämään aivan toden teolla. Ajattelin, että vatsa ei vaan tykännyt lounaasta ja se menisi ohi nopeasti, mutta tässä sitä ollaan edelleen ja sori, jos tmi, mutta vesikin tulee ylös. Todella kiva.

Mikään ei ole kyllä inhottavampaa kuin vatsakrampit ja vatsatauti sekä huono olo ylipäänsä. Olen nyt tätä ällöttävää olotilaa kokenut ehkä 16 tuntia ja nostan kyllä hattua kaikille, jotka esimerkiksi raskauden alussa joutuvat tällaista fiilistä kestämään sen ekat kolme kuukautta. Just vedin tuollaisen elektrolyyttiliuoksen ja nyt on ehkä aavistuksen parempi olo. Luulen, että joku pieni päiväuni on ehkä pakko ottaa, että keho saa kaipaamaansa lepoa. Ei nimittäin viime yönä tullut muuta kuin oltua hereillä.

Nonni,  kyllä se tästä, vaikka kysyinkin miestä viemään lapsia hoitoon. Parempi ehkä olla vaan neljän seinän sisällä nyt.

Oli viikonlopussa paljon hyvääkin. Hyggempää ei nimittäin meidän kotona ole vielä ollut, sillä tuli paloi takassa lähes koko viikonlopun. Kyllä se vaan tuo ihan oman fiiliksen ja on toki myös hyödyllinen varaavuutensa vuoksi. Käytiin joulumarkkinoilla ja ostettiin super herkullista kalaa (jota en tosin nyt voi edes ajatella) ja sen lisäksi käytiin vähän jouluostoksilla. Paketointitarpeet jäi vielä hankkimatta mun yhtäkkiä huonontuneen olotilan vuoksi, mutta huomenna sit uusi yritys niiden suhteen. Mä olen nyt aikalailla hoitanut kaiken ja tyttö tuossa on askarrellut joulukortteja, joten sekin puoli on hoidossa. NIissä ei ole säästelty glitteriä, eikä muutakaan krumeluuria, mutta on näillä pienillä kyllä uskomaton mielikuvitus. Hän pyysi niittäin foliota kortteihin ja tekee niistä eri kuvioita ja vaikka mitä!<3

Ainiin muuten. Pieni ärsytys pääsi iskemään eilen kun menin buukkaamaan laukut meidän tuleville lennoille. Lähes aina lennetään Finskillä, mutta tällä kertaa valikoitui British Airways. Lennot oli ehkä muutaman kympin halvemmat kuin kotimaisella, mutta ai samperi, että laukut sit maksoikin. Heillä se etukäteen maksettu laukku on sen, mitä se olisi Finskin osalta lentokentällä maksettuna ja pulitin etukäteisalennuksen kera 240€ kolmesta ruumaan menevästä laukusta siinä missä oletin maksavani 120€. Mun lempikohta oli kuitenkin se, että jos oltais unohdettu tämä ja maksettu vasta lentoasemalla niin hinta olisi ollut 450€, joka on aikalailla sama hinta kuin mitä lennoista maksoin. 😀 Kyllä vähän potutti, mutta tietääpähän buukata ensi kerralla taas Finskin kautta, lähes aina kuitenkin lasten kanssa laukkuja tarvitaan ja etenkin nyt kun on talvi ja kamppeet ja lahjat vie enemmän tilaa.

No, se on mitä on ja turha sitä on enää miettiä, mutta vähän kyllä ärsytti. 🙂

Nyt kyllä kuplii mahassa siihen malliin, että ei hyvä. Jossain vaiheessa yritän saada jotain paahtoleipää tai vastaavaa alas, mutta siihen on vielä kyllä aikaa. Nyt unten maille!Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Lue myös

X