xenia's day

Hyvää pitkäperjantaita!

Teksti: Xenia
P4050345

Niin se vain on pääsiäinen täällä ja tänään saatiin vieläpä herätä kauniiseen auringonpaisteeseen. Tämä kevät on kyllä ilmojen puolesta ollut noh, mielenkiintoinen, eikä loppua vielä näy, mutta ehkä sit toukokuussa?

Tuli nyt tästä pyhästä mieleen, että hassua että ne ovat niin juurtuneet meidän yhteiskuntaan, että niitä vietetään vaikkei uskonnollinen olisikaan. Toisaalta ymmärrän sen, ettei näitä kalenteriin merkittyjä vapaapäiviä oikein voi osoittaa vaan niitä ihmisiä kohtaan, jotka uskovat, eihän se oikein toimisi. Mun täytyy sanoa tälleen melko ateistisena ihmisenä, että koen silti, että uskonnossa (etenkin sellaisessa, joka antaa kaikkien elää omalla tavallaan muita häiritsemättä) on jotain todella kaunista minun silmissäni. Se miten siihen voi tukeutua myös vaikeissa tilanteissa ja saada turvaa. Olen monesti ihmetellyt sitä, miten joku voi vaikkapa lapsensa kuoleman jälkeen puhua jumalan suunnitelmasta ja minä vain ajattelen, että eihän niin pitäisi käydä. Että juuri nämä pahat teot, mitä maailmassa tapahtuu on ehkä mulle se suurin juttu, miksi en usko, vaikka ehkä joskus sitä haluaisinkin. Vaikea selittää tällaisia elämää suurempia juttuja sanoiksi, mutta mun mielestä uskonto ja uskominen itsessään ovat todella mielenkiintoisia ja kunnioitettavia asioita. Niin kauan kun niihin ei vedota väärässä tarkoituksessa.

Pitkäperjantai on meillä klassinen vapaapäivä eli meillä ei ole tälle päivälle mitään suunnitelmia. Ensin vähän aamupalaa ja kahvia ja sit lähden tytön ja Maxin kanssa lenkille kun mies lähtee ulos maalaamaan eli leikkimään sellaisen dinohissin kanssa. Piti eilen käydä hakemassa mies sisälle illalla kun ei hän malttanut lopettaa. Pakko myöntää, että tuli kyl sellainen fiilis että haluaisin kauheasti itsekin päästä maalaamaan, mutta en uskalla riskeerata tikkaiden kanssa nyt jos ei ole ihan pakko. Lenkin jälkeen varmaan vähän leikkimistä hiekkalaatikolla ja keinussa ja sit lounaan tekoon. Illalliseksi varmaankin pihvia ja jotain hyvää salaattia ja huomenna aamusta onkin brunssin aika.

Mä taidan hyödyntää tänä pääsiäisenä miehen ulkotyöskentelyn ja alkaa käymään läpi työhuoneen horror kaappia tytön mennessä unille. Sinne on nyt jotenkin muuttanut lähes kaikki extratavara mitä meillä on. Haluan saada kaiken käytyä läpi tässä kevään aikana, lastenhuoneet ovat hyvässä ja siistissä kunnossa ja yläkerta muutenkin. Vielä olis työhuoneen komero ja kodinhoitohuone edessä ja viimeisessä pahimpana meidän liinavaatekaappi. Sanotaanko näin, etten ole mikään varsinainen viikkailija..

Mitä rauhallisinta päivää teille kaikille!<3

Kuva otettu ihanana aurinkoisena päivänä meidän eteisestä. *Tuoli esimerkiksi nyt *25%:n alessa kaikkien muiden kodintuotteiden tapaan koodilla 355730. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, mattoja, tapetteja ja huonekaluja. Alennuksen voi käyttää vain kerran ja se on voimassa 17.4 asti.

*kaupallinen linkki

X