elämä

Hyvää uutta vuotta 2017!

1.1.2017 Teksti: Xenia

Desktop125

Täällä pikaiset uudenvuoden terveiset maalausurakan keskeltä. Tänään on nimittäin maalattu niin kodinhoitohuonetta, vessaa kuin yläkerran hyllykköä, joka on mieheni käsialaa. Mulla on tosin aivan älyttömän väsynyt olo, vaikka unta tulikin palloon ihan riittävästi. Toivottavasti ei ole mikään influenssa tulossa päälle, vaikka rokotteen sainkin tyttäreni sen ottaessa (tai no, kun se hänelle otatettiin, tällainen alle kolmivuotias kun ei rokotuksia mitenkään mielellään ota). Noh, ilmeisesti rokotteen suoja on kuitenkin ollut tänä vuonna ihan hyvä ja hyvä niin, epidemia kun on ilmeisesti liikkeellä oikein urakalla enkä muuten yhtään ihmettelisi jos se jylläisi heti viikon päästä myös päivähoidossa kun paikka aukeaa, siellä kun tuntuu tänä vuonna olleen jokaikinen tauti liikkeellä.

Eilinen meni muuten aivan ihanan rennoissa merkeissä. Hyvää ruokaa, saunomista, takkatulen loimussa lautapelien pelailua ja Suomi 100 vuotis konsertin katsomista. En edes muista koska olisin viimeksi valvonut yli puolen yön, taidan olla tulossa vanhaksi!

Huomenna alkaa viimeinen viikko kotona tyttäreni kanssa ja sit pääsen mäkin taas omien juttujeni pariin ihan eri tavalla. Viime lomasta on jo varmaan puolisen vuotta aikaa ja huomaa taas eron sen suhteen miten paljon ehtii tekemään omia juttuja. Tyttö ei nuku enää kuin lyhyet päiväunet, joten töiden teko saatikka opinnot on käytännössä todella hankala yhtälö. Huomenna mulla olis tarkoitus suunnitella vuosi 2016 postausta, jos vaikka tyttö innostuisi hetkeksi istumaan jonkun Disneyn filmin kanssa. Tänään muuten heivattiin joulukuuset pihalle ja joulukoristeet pakattiin laatikoihin. Niin se vain nimittäin ainakin omalla kohdallani on, että uudesta vuodesta alkaa uusi kausi ja joulu jätetään taaksepäin. Vaikka näitä neulasia kyllä varmaan löytyy vielä juhannuksena vaikka imuroinkin oikein kunnolla. Oli muuten kohtuullisen tyydyttävää kun se neulasten ääni putkessa on jotain niin mahtavaa. Hullulla on halvat huvit.

Pian lähden vielä täydentämään meidän perusruokavarastoa. Miten voikin olla että maito, leipä, juusto ja kinkku loppuu ihan samaan aikaan?

Täältä siis toivottelen teille mitä onnellisinta uutta vuotta 2017, mulla on sellainen fiilis että tästä vuodesta on tulossa mahtava! Kuvituksena vuoden viimeisen viikon saldoa Instagramin maailmasta!

Kommentit (9)

Joo siis näin kyllä. Yrittäjän pitää selvitä kaikesta kotona. Sekä samasta määrästä töitä, opinnoista että lapsen hoidosta. Tervetuloa vain kokeilemaan. 😀

Itseasiassa toi rokote ei oo toiminut ollenkaan silleen miten sen ois pitänyt.. kävin just lääkärissä ja se sanoi noin..:D

Okei, kaipa tästäkin on sit eri mielipiteitä lääkäreiden keskuudessa. Toistaiseksi ollaan pysytty terveinä ja toivottavasti jatkossakin! 🙂

Yövyimme mieheni kanssa Jätkäsaaren uudessa hotellissa ja väsy alkoi painamaan ennen puolta yötä siihen malliin, että laitoimme kellon soimaan 23:50 ja annoimme unen tulla ? Tätä ennen olimme käyneet illallistamassa keskustassa pitkän kaavan mukaan ja kävelleet Kaivarin rantoja pitkin takaisin hotellille. Kiva oli kuitenkin katsoa oman hotellihuoneen ikkunasta korkealta Töölönlahden hienot ilotulitukset ja jatkaa sen jälkeen unia. Meidän arki ja vkonloppu rytmimme on aina sama: nukkumaan klo 22 ja herätys klo 06, joten edes uudenvuodenaattona ei jaksa valvoa pidempään ?

Hyvää uutta vuotta! Kuulostaa ihanan rennolta vuodenvaihteelta. Mekin oltiin rauhassaan kotona, en kaivannut baariin tms, kai minäkin olen tulossa vanhaksi:D Tuo tajuton väsymys muuten kuulostaa raskausoireelta, olisikohan mahdollista…! Toivottavasti tosiaan mahtava uusi vuosi tulossa:)

Minkä takia sä haluat lisää lapsia kun et yhdenkään kanssa jaksa olla kotona? Pitääkö se lapsi päästä viemään päiväkotiin että voi itse tehdä rauhassa niitä ”omia juttuja”, valokuvata itseään ja kirjoittaa blogipostauksia, joiden tekemiseen ei voi sulla mennä kymmentä minuuttia kauempaa? Onko teidän tyttö viisi päivää viikossa hoidossa?

Hienoa ettet tuomitse muita! 😀 Minä olen kokopäiväinen opiskelija ja sen lisäksi yrittäjä, mulla on muitakin duunijuttuja kuin se mitä tänne näkyy. Kävikö mielessä, että yhtälö lapsi koko päivän aina kotona ja noin 8-10 h:n työmäärät joka päivä voi olla aika hankala vaihtoehto. Ihan samaten kuten niillekin ihmisille jotka ovat muilla palkkatöissä. Voi luoja miten en voi käsittää miten nainen voi olla naiselle näin susi. Missä on solidaarisuus ja suvaitsevaisuus???? Ja se ymmärrys että jos ei tiedä kaikkea niin ehkei aina kannata ajatella muista pahaa. Positiivisempaa uutta vuotta sinulle!

Päiväkotiin vieminen on sallittua vain jos menet konkreettisesti työpaikalle 8-16, mutta kotona tehtävät työt ei ole mikään syy viedä lasta hoitoon? hohhoijaa, kylläpä tuo kommentti aiheutti tunnemyrksyn. Tsemppiä Xsenia, jotkut ymmärtää ja jotkut ei 🙂

Joo siis näin kyllä. Yrittäjän pitää selvitä kaikesta kotona. Sekä samasta määrästä töitä, opinnoista että lapsen hoidosta. Tervetuloa vain kokeilemaan. 😀

AI teillä syödään kuitenkin leipää ja juustoa? Jotenkin kuvittelin, että olitte jollain ruokavaliolla :)?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *