xenia's day

Hyvää uutta vuotta 2017!

Teksti: Xenia

Desktop125

Täällä pikaiset uudenvuoden terveiset maalausurakan keskeltä. Tänään on nimittäin maalattu niin kodinhoitohuonetta, vessaa kuin yläkerran hyllykköä, joka on mieheni käsialaa. Mulla on tosin aivan älyttömän väsynyt olo, vaikka unta tulikin palloon ihan riittävästi. Toivottavasti ei ole mikään influenssa tulossa päälle, vaikka rokotteen sainkin tyttäreni sen ottaessa (tai no, kun se hänelle otatettiin, tällainen alle kolmivuotias kun ei rokotuksia mitenkään mielellään ota). Noh, ilmeisesti rokotteen suoja on kuitenkin ollut tänä vuonna ihan hyvä ja hyvä niin, epidemia kun on ilmeisesti liikkeellä oikein urakalla enkä muuten yhtään ihmettelisi jos se jylläisi heti viikon päästä myös päivähoidossa kun paikka aukeaa, siellä kun tuntuu tänä vuonna olleen jokaikinen tauti liikkeellä.

Eilinen meni muuten aivan ihanan rennoissa merkeissä. Hyvää ruokaa, saunomista, takkatulen loimussa lautapelien pelailua ja Suomi 100 vuotis konsertin katsomista. En edes muista koska olisin viimeksi valvonut yli puolen yön, taidan olla tulossa vanhaksi!

Huomenna alkaa viimeinen viikko kotona tyttäreni kanssa ja sit pääsen mäkin taas omien juttujeni pariin ihan eri tavalla. Viime lomasta on jo varmaan puolisen vuotta aikaa ja huomaa taas eron sen suhteen miten paljon ehtii tekemään omia juttuja. Tyttö ei nuku enää kuin lyhyet päiväunet, joten töiden teko saatikka opinnot on käytännössä todella hankala yhtälö. Huomenna mulla olis tarkoitus suunnitella vuosi 2016 postausta, jos vaikka tyttö innostuisi hetkeksi istumaan jonkun Disneyn filmin kanssa. Tänään muuten heivattiin joulukuuset pihalle ja joulukoristeet pakattiin laatikoihin. Niin se vain nimittäin ainakin omalla kohdallani on, että uudesta vuodesta alkaa uusi kausi ja joulu jätetään taaksepäin. Vaikka näitä neulasia kyllä varmaan löytyy vielä juhannuksena vaikka imuroinkin oikein kunnolla. Oli muuten kohtuullisen tyydyttävää kun se neulasten ääni putkessa on jotain niin mahtavaa. Hullulla on halvat huvit.

Pian lähden vielä täydentämään meidän perusruokavarastoa. Miten voikin olla että maito, leipä, juusto ja kinkku loppuu ihan samaan aikaan?

Täältä siis toivottelen teille mitä onnellisinta uutta vuotta 2017, mulla on sellainen fiilis että tästä vuodesta on tulossa mahtava! Kuvituksena vuoden viimeisen viikon saldoa Instagramin maailmasta!

X