xenia's day

I see pink!

Teksti: Anna.fi
Mä olin ihan innoissani kun luin jostain tyylilehdestä, että vaaleanpunainen on kova juttu tänä syksynä! Mun mielestä todella tervetullutta vaihtelua siihen yleiseen harmaa-musta-murretut värit-linjaan! Kävin kuolailemassa net-a-porterin ja Mytheresan syysvalikoimaa tässä värissä ja etsin sen jälkeen silmää miellyttäviä tuotteita myös edullisemmista paikoista.
SPEND
SKIMP

Näistä muotinäytöskuvista näkee koko väriskaalan:

kuvat: venkavision.blogspot.com

Mua itseäni viehättää jostain syystä kaikkein eniten tuollainen kylmä ja todella haalea pinkki.Toisaalta varsinkin syksyisin ja talvisin tuollainen lämpimämpi persikkaan taittava pinkki olisi ehkä ihoa vasten kauniimpi. Tässähän tulee mieleen ne ajat kun aina äipän kanssa käytiin ostamassa mulle balettitossuja. Silloin oli aina samanlainen valinnanvaikeus, mutta mä päädyin muistaakseni aina persikkaisiin versioihin.

Miten on, iskeekö teihin?

ps. Tällaiset kamppikset meneillään Memberssillä!

Members.com on siis ostosklubi, johon pääsee sisään rekisteröitymällä. Tämä on täysin ilmaista ja sen jälkeen pääset katsastamaan näitä joka päivä vaihtuvia, aika huikeitakin tarjouksia. Jäseneksi pääset liittymään TÄÄLTÄ! 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X