Xenia's day

Lompakko puhelimessa

Teksti:
Xenia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä.

P8240039

Mulla kulkee lähes päivittäin mukana iso hoitolaukku, joten sen oheen en omaksi laukukseni halua kovinkaan usein mitään valtavaa. Toki jos mahdollista, saatan lisätä nopean menon vuoksi vauvankin tavaroita omaan isompaan kassiini, mutta etenkin koko päivän reissuilla se on lähes mahdotonta, sitä tavaraa kun tosiaan tarvitaan. Silloin jos mulla on mukana vain pieni laukku, ei lompakkoni mahdu mukaan. Niinpä nämä Ideal of Swedeniltä blogin kautta saadut korttipaikkaiset puhelimenkuoret ovat oiva tapa vähentää sitä mukana kannettavaa tavaramäärä, etenkin jos on sitä tyyppiä, joka lähes aina käyttää pelkkää korttia ostoksiin. Mä nimittäin nostan rahaa lähinnä marjojen ostoa varten, mutta muuten elän ihan pankkikorttia käyttäen.

P8240056

Mun suosikki on tuo vaaleanpunainen kuori, joka materiaalinsa puolesta muistuttaa minua Pradan laukuissa tutusta Saffiano nahasta. Ideal Of Swedenillä on muuten nyt tullut myös syysmallisto, jossa todella kivoja kuoria. Kannattaa käydä kurkkaamassa valikoimaa täältä! 🙂

Tuttuun tapaan halusimme jakaa teille myös 20%:n alennukseen oikeuttavan alekoodin Xenia, joka on voimassa syyskuun loppuun saakka. Mukavia shoppailuhetkiä!

X