Xenia's day

Ihan papuna

Teksti:

tuotteet saatu blogin kautta Papu merkiltä/linkit kaupallisia!

Luulen, että aika monelle vähintään Papu nimenä on tuttu. Kyseessä on vaatebrändi, joka valmistaa unisex-tuotteita, jotka on tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Papun vaatteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti ja materiaalina käytetään laadukasta luomupuuvilla-elastaania, joka omaan käteeni tuntuu lapselle aivan täydelliseltä ja ennen kaikkea mukavalta  vaihtoehdolta.

Papu lanseeraa tänään Grid-malliston, jonka myötä sain valita lapsillemme omia suosikkejani. Alla muutama kuva meidän tytön lemppariasusta, hän kun on sellainen, joka kotiin päästyään heittää ensimmäisenä mekon kaiken päälle. Hän ihastui myös valtavasti tuohon röyhelöpuseroon, joka muistuttaa häntä kuulemma prinsessoista. 🙂
PB130337PB130335PB130317PB130319PB130330PB130321

Papun pienin koko on 9-12 kk, mikä vastaa 74/80 kokoa, joka on pojalle vielä reilu, mutta lahkeissa olevien resorien vuoksi oikein passeli jo nyt. Mä henkilökohtaisesti en pidä yhtään liian tiukoista vaatteista vauvalla, vaan haluan että hänellä on mahdollisimman mukava ja tietysti sopivan lämmin olla. Meidän pikkuinen väläytteli sellaisia hymyjä tässä kuvatessa, että sydän suli. Varsinainen hymypoika myös kameran edessä!<3

PB130313PB130302PB130307PB130295

Mä pidin tästä Grid-mallistosta eritoten siksi, että kaikki vaatteet ovat mix & match henkisiä eli ne sopivat tosi kivasti keskenään. Valikoimasta löytyy niin harmaata, mustaa kuin tuota ruudullista pinkkiä ja mustaa, joten jokaiselle jotain. Keräsin alle vielä omat suosikkini suorien linkkien kera ja kurkatkaapa vielä viimeinen rivi, jossa pieni kilpailu teille!:)

mustaajaharmaatapapu
1 / 2 / 3 / 4 / 5/ 6 / 7 / 8

Mun miehen suosikiksi nousivat nuo lappuhaalarit ja lappuhame harmaana versiona. Miten suloisia lapset ovatkaan jos puen heidät samaan tyyliin, sitä en ole oikeastaan vielä tehnytkään tätä ennen!<3 Ja sitten suosikkini noiden kuosivaatteiden joukosta:

mauvejamusta
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Sen verran vielä pakko sanoa, että mä olen jo pessyt ja kuivarummuttanut näitä hellävaraisella ohjelmalla, kuten vaatteita yleensäkin eikä vaatteet kutistuneet yhtään. Lisäksi värit pysyivät kauniina ja kankaan pehmoisuus säilyi ennallaan.
Halusimme vielä näin joulun alla järjestää teille arvonnan. Arvonnan palkinto on vapaavalintainen tuote Grid-mallistosta. Osallistua voitte kommentoimalla tähän postaukseen oman suosikkituotteenne, joita voitte käydä kurkkaamassa täältä!
EDIT:Kilpailu on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu! 🙂

Lue myös

X