Xenia's day

Ihana viikonloppu

Teksti: Xenia

Kiitoksia muuten kaikille edelliseen postaukseen kommentoinnelle. Oli todella kiva lukea teidän ajatuksia ja mietteitä asiasta! 🙂

Täällä ollaan taas maanantaissa ja nyt jo syyskuun puolella. Ai että miten odotankin ruskaa ja värikkäitä puita. Sen on oltava yksi kauneimmista vuodenajoista! Meidän viikonloppu sujui aivan ihanan rennoissa merkeissä. Jotenkin koko kesän viikonloput on ollut niin täynnä ohjelmaa, että nämä pari tällaista suunnittelematonta viikonloppua ovat tulleet niin tarpeeseen. Rakastan sitä kun voi koko päivän ajan tehdä ihan just sitä, mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä. Tänä viikonloppuna se oli seuraavan kaavan mukainen:

  • Lauantaina aamiaiseksi enkkubreku. Mä rakastan paistettujen herkkusienien, avokadon ja paistetun kananmunan yhdistelmää! Ai että!
  • Mies vei lapset lauantaina uimaan ja mä vedin 11 kilometrin lenkin ja sit lounasta napaan ennen kuin katsottiin perheleffaa pojan nukkuessa.
  • Illasta super hyvää currykanaa ja sit handmaids talea suklaan kera. Ai että.
  • Sunnuntaina smoothie ja croissanteja aamupalaksi. Meidän tavaksi onkin muodostunut tehdä aina lauantaisin englantilaista aamiaista ja sunnuntaisin puolestaan croissanteja erilaisin täyttein.
  • Mä lähdin lasten kanssa puistoilemaan pariksi tunniksi kun mies teki vähän töitä ja sen jälkeen lounasta.
  • Lounaan jälkeen parhaan ystävän kanssa lenkille ja sit vähän rentoilemaan sohvalle ennen kuin poika heräsi.
  • Illalliseksi lohikeittoa ja ruisleipää, iltapalaksi jätskiä, heh!

Aivan ihana viikonloppu!<3

P8220457P8220440P8220489P8220418

farkkumekko: 77th Flea / tämä

nahkatakki: Zara

kengät: Bubbleroom

laukku: Chanel

aurinkolasit: Ray Ban / nämä

Syksyssä odotan muun muassa sitä, että saan pukea paitamekkoja nahkatakin alle. Se kombo toimii mun mielestä aina. Tähän farkkumekkoon kuuluu myös vyö, mutta mun mielestä se toimii tässä paremmin ilman!

Tänään mulla on duunien jälkeen aika hierotaan. Kävin kaksi viikkoa sit siellä viimeksi ja nyt on sellanen fiilis, että tulee taas tarpeeseen. Ensin pitää saada jumit auki ja sit niitä voi pitää yllä, mutta mulla on pahana tapana aina jättää sit huoltamatta lihaksia jos ne eivät minua vaivaa ja alkaa hoitamaan niitä vasta kun kireys on jo niin pahaa, että tekisi mieli avata niitä solmukohtia suurinpiirtein veitsen avulla. Tähän on kyllä tultava muutos, itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan pitää myös pitää huolta!<3

Aurinkoista viikonalkua teille kaikille! Onko teillä mitään uutta ja jännittävää suunnitteilla syyskuulle?

X