Mahtavaa ystävänpäivää kaikille lukijoille! Muistakaa ystäviänne ja tehkää heidät iloisiksi. Otetaan tämä sellaisena hyvän mielen päivänä, jolloin kaikki muistaa kertoa niille omille läheisilleen kuinka tärkeitä he ovat! Vaikka en teistä montaakaan henkilökohtaisesti tunnekaan, niin silti voin sanoa, että te lukijat olette mulle äärimmäisen tärkeitä, kiitos siis teille siitä effortista, kun kirjoitatte mulle päivästä toiseen kommentteja ja sähköpostia! <3 Hyvää ystävänpäivää vielä kerran!
kuva: weheartit.com

kuva: weheartit.com

Mitäs teillä on tänään suunnitelmissa? Me mennään illalla leffaa ja käydään varmaan syömässä jossain, tai sitten tehdään täällä kotona jotain hyvää ruokaa. 🙂

Pienistä asioista saa usein arjen keskellä suurinta iloa irti. Leffassakäynti ja rentoutuminen ovatkin mun mielestä mitä parhaimpia ”juhlimiskeinoja”. Jotenkin vaan niin rentouttavaa ja sellaista, että sitä vain tuntee itsensä onnelliseksi. 🙂

Yves Rocher on myös halunnut muistaa shoppailijoita ystävänpäivän kunniaksi ja siksi heillä on alennus koskien ystävänpäivänä tehtyjä ostoksia..

Tänään siis saatte 20 % pois hinnasta kun laitatte koodin LOVE2012 ostaessanne tuotteita. 🙂 Jos siis meikki/kauneustuotevarasto kaipaa täydennystä, nyt sen voi tehdä hieman edullisemmin TÄÄLLÄ.

Nautinnollista ystävänpäivän jatkoa! Mä voisin kyllä ottaa noi suklaiset mansikat heti kiitos! 😀

sisältää mainoslinkin.

X