P6140180 P6140181 P6140177 P6140166

Raskausaikana ihoni oli todella kuiva, etenkin kropan osalta. En tiedä aiheuttiko sen venyvä iho, hormonit vai niiden yhdistelmä, mutta välillä iho tuntui ihan hiekkapaperilta ja kaiken kruunasi se välillä iskevä kutina.

Otin heti alusta alkaen tavaksi jatkaa jokailtaisia rutiineitani ihon kosteutuksen osalta ja hyvin alusta alkaen tulin käyttäneeksi lähinnä luonnonkosmetiikan tuotteita vartaloni iholla.

Blogini kautta saan jonkun verran tuotteita testiin ja nämä halusin nostaa teillekin esiin, sen verran suuresti olen näihin mieltynyt. Merkkeinä siis Burt’s and Beesin luonnonkosmetiikka ja siitä Mama-sarja ja sen lisäksi Kivvi-luonnonkosmetiikan ihanat tuotteet.

Näistä mun suosikeiksi on noussut ensinnäkin Kivvin vartalomarmeladit, jotka toimii aivan täydellisesti kuivalle iholle ja esimerkiksi raskausaikana kasvavalle mahalle. Kivvin huulimarmeladi on puolestaan ihana huulten kosteutukseen. Molemmista marmeladeista löytyy aivan ihania tuoksuja ja mikä parasta, kaikki on luonnonmukaista.

Burt’s and Bee tuotesarjasta haluan nostaa erityisesti esiin tuon Mama Bee leg & foot creamin, joka on ihana viilentävä rasva esimerkiksi raskausajalle turvonneiden jalkojen ja säärten hierontaan. Belly Butter on puolestaan nimensä mukaisesti nimenomaan vatsalle tarkoitettu, hyvin imeytyvä mutta todella kosteuttava voide, joka pitää huolen ihon elastisuudesta ja edesauttaa sitten ihon venymistä ilman arpia ja toisaalta myös ihon palautumista raskauden jälkeen.

Vaikka raskausarpien osalta olenkin sitä mieltä, että raskausarpien syntyminen liittyy pitkälti genetiikkaan, ei ihon kosteutuksesta ja esimerkiksi veden ja hyvien rasvojen sisäisestä nauttimisesta ole mitään haittaa, päinvastoin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi sisältääkin ravinnon lisäksi myös sen, että varastaa itselleen pienen hetken päivistä ja yhä edelleen olen tytön nukkumaan mennessä ottanut oman aikana suihkun ja vartalon rasvauksen merkeissä. Nyt ei tosin enää ole sitä valtavaa pallomahaa, mutta uskon, että tällä on vaikutuksensa myös ihon vetäytyessä takaisin kokoon tuon äärimmäisessä tilassa olon jälkeen. 🙂

Alla päivitetyt aletiedot!

kaupallisia linkkejä / tuotteet saatu blogin kautta kokeiluun.

X