Xenia's day

Ihaniin lukuhetkiin

Teksti: Anna.fi

Olen aina rakastanut lukemista, ja jo pienestä pitäen olen kuulunut kirjaston vakioasiakkaisiin. Luen melkein mitä vain, aina jännityskirjallisuudesta romaaneihin ja hömppäkirjoihin. Kerron teille muutamista hyvistä kirjoista ja muutaman kuvan kera tietenkin. Helsingissä minulla on lähinnä kevyttä luettavaa, mutta Porvoossa aikamoinen kasa kaikennäköistä kirjallisuutta. Tämä saattaa johtua siitä, kun opiskeluni on lähinnä lukemista, en vapaa-ajalla enää jaksa lukea mitään kovinkaan raskasta ja keskittymiskykyä vaativaa.. 🙂 Tässäpä muutama hyväksi havaittu kirja. Näistä ainoastaan tuo Puolikas keltaista aurinkoa ja Lahja on totisempaa luettavaa.. 🙂

Takana on Emily Giffinin Rakkaus lainassa
Takana Danielle Steelin siskokset, sitten Sophie Kinsellan kevytkenkäinen kummitus

Näiden lisäksi suosittelen kaikille Lisa Marklundia, erityisesti Uhatut kirjaa ja sen jatko-osia.       Jännityskirjallisuudesta pitäville suosittelen etenkin Stieg Larssonia, jolta olen lukenut miehet, jotka vihaavat naisia kirjan ja tyttö, joka leikki tulella kirjan.
Paras kirja, jonka olen vähän aikaan lukenut, on Tuhat loistavaa aurinkoa (Hosseini Khaled). Suosittelen mielettömän paljon.
Ne, jotka pitävät rennosta, kevyestä kirjallisuudesta: kannattaa etsiä Marian Keyesin, Cathy Kellyn, Sophie Kinsellan, Emily Giffinin ja Cecelia Ahernin julkaisuja.
Kaiken kaikkiaan, lukeminen on ainakin minulle parasta viihdettä kahvikupposen seuraksi. Olin aivan varma, että en enää olisi lukemisesta innostunut, kun siitä on tullut opiskelun myötä ikään kuin ”työ”, mutta väärässä olin.. Nyt vaan kaikki kirjastoja penkomaan, ja etsimään juuri itselleen sopivaa kirjallisuutta. Saa kysyä jos tulee mieleen jotain koska mainitsin vain murto-osan hyvänä pitämistäni kirjoista.. 🙂 Ja itsekin ottaisin mielelläni vastaan ehdotuksia, sillä uusien kirjailijoiden löytäminen on aina helpompaa sillä tavalla.. 🙂

Lue myös

X