xenia's day

Ihanuuksia

Teksti: Anna.fi
Selailin perjantaina kipeänä ollessani kaikki nettiputiikit läpi ja innostuin yhdestä jos toisestakin. Löysin muun muassa todella kauniita, esimerkiksi valmistujaisiin/yo-juhliin sopivia mekkoja todella huokeisiin hintoihin.

Ylläoleva mekkosopisi rannalle kuumana kesäpäivänä. Sandaalit vain jalkaan, arskat päähän ja hiukset auki hulmuamaan tuulessa. 🙂 Tämän Abito Intero dressin tietoihin pääset TÄSTÄ.

Sitten valmistujaisiin sopiviakin mekkoja!

Akko Dressissä yhdistyy kauniit värit ja jujua tuo yläosan kirjailu. Todella kaunis! Mekon tietoihin pääset suoraan TÄSTÄ.

Tämä mixed from italyn mekko on hauska! En välttämättä valmistujaisiin sitä laittaisi, mutta esim ulosmenoon ihan täydellinen valinta! Tähän moniväriseen mekkoon pääset TÄSTÄ.

Tämä Ichin mekko kustansi vähän yli 20 € eli ihan naurettavan halpa siihen verrattuna miltä se näyttää. Ichin mekon tietoihin pääsee TÄSTÄ.

Tämä olisi ihana ihan arkeenkin, mutta menisi loistavasti juhlissa yhdistettynä esim kauniisiin kouruihin ja juhlavampaan pikkulaukkuu ja kenkiin. 🙂 Tämäkin mekko oli todella edullinen, joten jos kiinnostaa niin tietoihin pääset TÄSTÄ.

Tämä Traffic Peoplen mekko on mun henkilökohtainen lemppari ja jos saisin valita itselleni uuden yo-mekon, näyttäisi se tältä. Tämän kermanvärisen mekon tietoihin pääset TÄSTÄ.

Tämä mekko on sama, mistä postailin jo aiemmin. Bubbleroomilta löytyi vain tummempikin väri. Tummemman mekon tietoihin pääset TÄSTÄ ja vaaleamman meko tietoihin TÄSTÄ.

Tämä Bubbleroomin oman sarjan mekko on hurmaavan värinen. Tuo väri sopii mielettömän hyvin siinä vaiheessa kun iho on nähnyt muutaman auringonsäteen. 😀 Mekon löydät TÄSTÄ

Tää Soaked in Luxuryn mekko on mun mielestä todella kaunis esim valmistujaisiin. Mekko on täydellisen istuva, mutta ei liian kireä ja toimisi kauniisti yhteen joko kullan- tai hopeanväristen korujen kanssa, mutta myös helmien kanssa. 🙂 Vertigos mekon tietoihin pääset TÄSTÄ.

Mikä oli teidän lemppari? Te, jotka olette valmistumassa; oletteko jo alkaneet suunnitella asujanne?

Olen muuten ajatellut, että voisin toteuttaa sellaisia kokonaisuuksia, jotka sopisi valmistujaisiin esim kollaasin muodossa. Voisin tehdä niitä sitten matkan ajaksi, kun en yhtä paljon livenä silloin ehdi kirjoitella. 🙂 Miltäs se kuulostaa?

Kivaa lauantaita! 🙂

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X