Xenia's day

Iho kosteutetuksi

Teksti: Anna.fi
Aika monella talvi näkyy ikävällä tavalla ihossa. Iho kiristää, hilseilee ja kutisee, samalla kun tuntuu, että epäpuhtaudet lisääntyy hurjaa vauhtia. Yleensä minä vaihdan kaikki kasvotuotteeni aina syksyn ja talven aikana mahdollisimman kosteuttaviin vaihtoehtoihin, mutta se ei aina riitä. Lisäksi otan käyttöön seerumit, joita lisäilen aina naamioiden ja kasvovoiteiden alle.

Jos ruokavaliosta saa vielä lisäksi tarpeeksi hyviä rasvoja ja nestettä, pitäisi iholla ainakin objektiiviisesti tarkasteltuna olla hyvät mahdollisuudet selvitä talven yli ilman suurempia vaurioita (tai sitä, että oma iho alkaa ottamaan pahasti aivoon!)..

Keräsin teille esimerkkejä siitä, minkä kuuloiset tuotteet voisivat toimia loistavasti melko kuivalla iholla näin talvisaikaan!:)

Ensin pesisin kasvot kosteuttavalla puhdistusemulsiolla, jonka jälkeen viimeistelisin ihon puhdistuksen kosteuttavalla ja heleyttävällä kasvovedellä. Noin kerran viikossa käyttäisin lisäksi puhdistusemulsion jälkeen pehmeää kuorintainetta. Lopuksi laittaisin puhtaille kasvoilleni ensin suojaavaa seerumia, ja sen jälkeen vielä tehokkaasti kosteuttavaa geelivoidetta.

Olen todennut, että pelkkä seerumi ei riitä, vaan sen päälle on aina laitettava kosteusvoidetta, mutta myös kosteuttava naamio sopii sen päälle kuin nenä päähän. Ne kosteuttavat ainesosat jotenkin tehostaa seerumin vaikutusta ja iho on todella paljon pehmeämpi sen kombon jälkeen.

Mulla on ollut ties mitkä kosteuttavat naamiot käytössä, mutta tätä seuraavaa en ole vielä kokeillut:

Onko tämä tämä kosteuttava naamio hyvä ja toimiva, ja välttyykö sillä siitä ikävästä ihon kirvelystä. Mulla on ihan tosissaan niin kuiva nenä, että monet kosteuttavat naamiot ihan kirvelee kun niitä kasvoille laitan. 🙁 Mutta siis, oletteko kokeilleet kyseistä tuotetta?

Koska olen Dubaissa, vinkkaan teille vielä ikuisuussuosikeistani, jotka sopivat niin kesään kuin talveen!:)

Monoï de Tahiti öljyt ovat tulleet tutuiksi sekä perinteisenä versiona, että kuivaöljynä. Ensimmäinen sopii oikeastaan mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Hiusten latvoihin, kuiviin sääriin ymsyms. Toinen on puolestaan hieman ”kevyempi” versio, joka ei ole yhtä rasvainen kuin tämä perinteisin. Olen käyttänyt molempia kesäisin aina auringossa (aurinkovoiteen päällä tosin), mutta enimmäkseen auringossa olon jälkeen, jolloin iho tarvitsee huimat määrät kosteutusta. Tämä onkin syy, miksi laskisin tämän tuotteen ympärivuotiseen tarpeeseen, sillä kroppahan kuivuu tässä talven mittaan aivan samalla tavalla kuin kasvotkin!:D

Onkos mikään näistä tuotteista teille tuttuja, mitä olette tykänneet? 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X