xenia's day

Ihon kunto ja muutama uusi Yon-Ka tuote testauksessa

Teksti: Xenia

PC010429

Kävin pari viikkoa sit Sara H -kauneushoitolassa kasvohoidossa parin kuukauden tauon jälkeen. Ensimmäisellä kasvohoitokerralla mulle tehtiin syväpuhdistava ja kirkastava Yon-Ka -kasvohoito lähinnä pienten tukkeumien vuoksi (hoidosta lisää täällä). Tällä kertaa Sara kurkisti ihoa ja päätti että syväpuhdistukseen ei ole tarvetta ja hän tekikin minulle sen sijaan Alpha Vital hedelmähappohoidon, joka on ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito, joka kirkastaa, kosteuttaa ja siloittaa ihon pieniä juonteita. Tämä hoito sopii erittäin hyvin myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle ja on aivan loistava esim. aknen jälkeen, kun ihon paranemisprosessia ja uudistumista halutaan vauhdittaa. Hoito sopii myös valtavan hyvin pintakuivalle iholle, sillä tehokas hedelmähappokuorinta kirkastaa ja pehmittää ihoa tosi tehokkaasti ja toimii siten myös ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, juonteisiin ja uurteisiin aivan loistavasti.

PC010436

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää selvästi kirkkaamalta, tasaisemmaltaja kuulaalta, mutta hoito voidaan tehdä myös 2-4 kerran sarjahoitona (1 hoito/viikko). Mä huomasin ihon kirkastuvan ihan silmissä ja meikkaaminen on tän jälkeen ollut todella kivaa kun ihon pinta on ollut pehmeä ja elinvoimainen.

PC010516

Sain silloin ensimmäisellä hoitokerralla mukaan Yon-Ka -sarjan tuotteita ja olenkin käyttänyt niitä uskollisesti jo reilut kaksi kuukautta. Ensinnäkin voin todeta, että ei, mulla ei todellakaan ole rasvainen iho vaan päinvastoin kuiva. Ties kuinka kauan olisinkaan kuivattanut ihoani lisää ellen olisi Saran hoitolaan päätynyt. Käytin nimittäin todella kuivattavia rasvaisen ihon tuotteita ihon tukkeutumien hoidossa. Ei paras tekniikka todellakaan, olen päinvastoin vain tukkeuttanut ihoani lisää.

Tällä hetkellä iho näyttää todella hyvältä, välillä tulee toki näppyjä, mutta sitä se elämä on. Siihen sain kuitenkin kokeiluun Yon-Ka Creme 15, joka on Yon-Ka voiteista antiseptisin. Se on täsmätuote epäpuhtauksiin, jota levitetään aamuin illoin puhdistuksen ja hoitonesteen jälkeen ohut kerros näpyn päälle. Mä olen ollut ennen vähän taipuvainen repimään näppyjä, mutta nyt olen luvannut itselleni että en siihen enää ryhdy, yleensä lopputulema on paljon pahempi kun silloin jos antaa näpyn parantua rauhassa.

Lisäksi sain kokeiluun Phyto Contour silmänympärysvoiteen, joka on silmänympärysihon nestekiertoa aktivoiva silmänympärysvoide. Se sisältää runsaasti rosmariinia, jonka ansiosta se on tehokas turvonneille silmänympäryksille, silmäpusseille ja tummille silmänalusille. Mä rakastan tätä. Se tosiaan toimii mun tummiin silmänalusiin ja tuoksuu aivan taivaalliselta. Silmät oikein herää tämän kanssa! Mä olen muuten ennen ollut vähän laiska silmänympärysvoiteen käyttäjä, mutta enpä ole enää. Suosittelen kurkkaamaan Saran postauksen asiasta! 🙂

Teille Sara halusi tarjota -10% tutustumisedun kasvohoidoista (ei koske Escale Beaute pikakasvohoitoa eikä lahjakortteja) sekä Yon-Ka tuoteostoksista kasvohoidon yhteydessä. Edun saa mainitsemalla blogini nimen varauksen yhteydessä kun hoito on ennen 27.1 mennessä! 🙂

SARA H.

Mariankatu 26 (Kruununhaka)

00170 Helsinki

info@sarahimmanen.com

+358505950145

hoito ja tuotteet yhteistyössä Sara H:n kanssa

X