xenia's day

Ihon kuntoa, kasvohoitoa ja ihania ostoksia

Teksti: Xenia

Kasvohoito yhteistyössä Sara H:n kanssa / Yon-Ka tuote saatu blogin kautta

P3140017

Mä olen vuosikaudet, tarkemmin sanottuna aina e-pillereiden lopettamisesta lähtien kärsinyt pienestä hormoninäpystä, joka on erityisen häiritsevää etenkin otsassa. Tää johti siihen, että hankin ihonhoitotuotteiksi todella kuivattavia, rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita ja hyvin vähäkosteuttavia tuotteita. Iho ei siitä parantunut, päinvastoin tuntui siltä, että iho tukkeutui aina vain enemmän.

Nooran sisko Sara avasi pari vuotta sitten oman hoitolansa Helsinkin Kruununhakaan ja kyseli viime vuonna kiinnostusta niin sanottuun ”iho kuntoon” -projektiin. Saran olen tuntenut jo kauan ja tiedän millä intohimolla ja draivilla hänkin työtään tekee. En siis epäillyt hetkeäkään kun vastasin hänelle kyllä.

P2280196

Ensimmäisellä kasvohoitokerralla mulle tehtiin kasvojen syväpuhdistava hoito, joka ei tosin tuntunut puhdistukselta. Sen lisäksi sain itsehoitotuotteina mukaan Yon-Kan huippulaadukkaita tuotteita, joita olen nyt yksinomaan käyttänyt jo yli puoli vuotta. Tässä postauksessa onkin enemmän noista mulle valituista tuotteista ja tässä postauksessa muutama extra noiden päälle.

Aiemmasta poiketen Sara ei ihoanalyysin perusteella suositellut minulle rasvaisen ihon tuotteita, vaan päinvastoin, kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettuja tuotteita. Hänen mukaansa tukkeutumien paras hoitokeino on säännöllinen hoitaminen ja kuorinta, mutta ennen kaikkea päivätasolla hellävarainen puhdistus ja hyvä kosteutus. Voin kertoa että olin ensin aikalailla helisemässä kun suihkin iltaisin pestyille kasvoille ensin kosteusvettä ja lisäsin päälle vielä öljyseerumia, joka tuossa ylläkin näkyy. Tuntui jotenkin absurdilta sen jälkeen mihin olin tottunut.

Iho ei tästä suinkaan huonontunut vaikka puhdistusreaktio ensikasvohoidon jälkeen tulikin muutamassa viikossa. Saattoi tosin liittyä siinä vaiheessa päälläolleeseen ruokavalioonkin, mutta viikon verran kasvoista punki kaikki ulos. Joulukuussa menin Saran luokse ”iho kuntoon” -projektin toisen hoidon merkeissä ja tällä kertaa päädyttiinkin tekemään Alpha Vital hedelmähappohoito, ihon kunto kun oli tuossa vaiheessa jo aika jees, vaikka alkuraskauden hormonit vähän temppuja kasvoilla tekivätkin. Sen jälkeen tulikin pidempi tauko kunnes päädyin Saran luokse jälleen ennen lomamatkaamme samaan hoitoon kuin viimeksikin. Ai että se onkin rentouttava!

P2280210

Mulle on aina ollut hankaluutena pysähtyä, joten tällainen rentoutumiskeino toimii paremmin kuin hyvin. Puitteet on Sara H -hoitolassa aivan mahtavat ja tuotevalikoima to die for. Lähdin jälleen kerran kotiin mukanani muutama tuote ja keventynyt lompakko. Viime kerralla hankin miehelleni joululahjaksi muuten Yon-Ka for Men -sarjaa, joka onkin tullut käytettyä lähes kokonaan loppuun. Loistava lahjaidea myös vaikkapa puolisolle!

P2280205

Organique -sarja koitui omaksi kohtalokseni, jonka lisäksi päädyin jälleen kerran hankkimaan uuden Treat Collectionin huulipunan aivan mielettömän kauniissa nudepinkissä sävyssä. Nämä on valmistettu kuulemma niin puhtaista raaka-aineista että niitä voisi vaikka syödä! Ensi kerralla hankin kokeiluun vielä tuota Kjaer Weisia, jonka sanotaan olevan luonnonkosmetiikan ehdoton ykkösmerkki. Ainakin merkin meikkivoide ja poskipuna kutkuttavat tätä kosmetiikkafriikkiä!

P2280214

Yon-Ka tuotteista mukaan sain kokeiltavaksi tämän jo tutuksi tulleen suihkittavan nesteen matkakoossa. Voin muuten kertoa että oli pikkaisen freesimpi olo lennon jälkeen kun pesin kasvot ensin lentokentällä ennen lentoa ja suihkin tätä jo siellä ja lennon aikanakin.  Mun iho ei nimittäin tykkää lentämisestä ollenkaan, ilmasto pauhaa ja iho tukkeutuu helposti. Kosteuttava suihke on siis loistava lisä ja jää ehdottomasti mun matkustamolaukkuuni tulevaisuudessakin!

P2280221

Ostamistani tuotteista omaksi suosikikseni nousi tuo Organiquen body butter. Voi morjes mikä tuoksu ja mikä kosteuttavuus! Hieron tätä iltaisin aina suihkun jälkeen koko kropalle ja aamuisin myös kasvavaan mahaan. Tätä pitää käydä täydentämässä saman tien kun loppuu, joskin päädyn todennäköisesti johonkin toiseen tuoksuun, valinnanvaraa kun on vaikka muille jakaa! Tuo Creamy Whip on puolestaan suihkuvaahto, joka kosteuttaa ja tuoksuu ihanalta. Purkki ei itsessään paina mitään, mutta pieni määrää riittää pitkälle. Loistava esim matkakäyttöön ja aurinkolomalle jossa iho yleensä tarvitsee extrakosteutusta! Suosittelen tutustumaan Organiquen luonnonkosmetiikkaan jos ihanat tuotteet teitä kiinnostaa!

P3140020

Postauksen kasvokuvissa ollaan ihan au naturel. Iho on tällä hetkellä oikein hyvässä kunnossa eikä otsanäppyjä ole nimeksikään. Jatketaan siis samalla linjalla ja pidetään yllä tätä jo saavutettua tulosta. Selvää on se, että mun kasvoille ei päädy enää tujut ja kuivattavat tuotteet, vaan ihanat vain kosteuttavat ja hellävaraiset tuotteet.. Sellaisia onkin Yon-Ka sarja pullollaan, olen todella iloinen, kun olen päässyt niihin blogini kautta tutustumaan, ovat nimittäin tulleet kaappiini jäädäkseen.

Sara halusi tarjota teille taas maalis-ja huhtikuun ajan 10%:n tutustumisedun kasvohoitoihin ja hoidon yhteydessä tehtyihin Yon-Ka ostoksiin. Saran uudistuneet nettisivut löytyvät täältä ja hoidoista voi lähettää kysymyksiä osoitteeseen sara@sarah.fi. Yhteystiedot löytyvät täältä, jonka kautta voi varata myös ajan tai lähettää kysymyksiä!

Aurinkoista maanantaita teille kaikille! 🙂

 

X