Xenia's day

Ihonhoito raskausaikana

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Bio-Oil

Muistan kuinka silloin 6 vuotta sitten tytärtäni odottaessa juttelin anoppini kanssa raskauden tuomista muutoksista kehoon ja muun muassa raskausarvista ja siitä, mitkä tuotteet voisivat toimia ihonhoidossa raskausaikana kun iho joutuu venymään hyvin nopeastikin. Hän suositteli minulle silloin Bio-Oilia, jota hän sitten toikin minulle tuliaisina kokeiluun.

Vaikka raskausarpien syntyminen onkin pitkälti geeneistä kiinni, voi niiden syntymistä myös ehkäistä. Lisäksi jo syntyneiden raskausarpien vaaleneminen tapahtuu niin ajan kanssa, mutta Bio-Oilin on todistettu vähentävän sekä uusien, että olemassaolevien raskausarpien näkymistä. Oli siis enemmän kuin itsestäänselvää, että otin tuotteen tuolloin 6 vuotta sitten käyttöön ja käytin sitä läpi raskauksien, palautumisen kuin myös pojan raskauden ja palautumisen.

PC110580

Nyt raskaustestin näyttäessä plussaa siirryin taas hyvin nopeasti paksummista vartalovoista taas Bio-Oilin pariin. Tätä suositellaankin käytettävän neljännestä raskauskuusta eteenpäin. Käytän tätä 1-2 kertaa päivässä aina iltaisin ja välillä (muistaessani) myös aamuisin kaikille niille alueille joille raskausarpia yleensä ilmaantuu (vatsa, reidet, takapuoli, selkä ja rinnat). Itseasiassa en voisi elää ilman vatsan rasvausta, sillä minulla ihon venyminen tuntuu ihon kutinanana etenkin kyljissä, jota tämä talven aiheuttama kuivuus vain pahentaa. Siispä olenkin tehnyt kaikkeni, että ihoni pysyy kosteutettuna niin ulkoisten tekijöiden kuin sisäistenkin osalta. Uskon nimittäin, että myös esimerkiksi vedenjuonti ja monet ravintoaineet ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnille etenkin näin raskaana. C-vitamiinin (sitrushedelmät, paprikat yms), sinkin (punainen liha, pavut, pähkinät, maitotuotteet),  B3- ja B2-vitamiinin (kala, maapähkinät, kananmunat) sanotaankin olevan nimenomaan ”ihoruokia”,joidenka lisäksi myös ihon pintaverenkiertoa lisäävä liikunta auttaa raskausarpien ehkäisyssä. Liikunta tosin auttaa ihan mihin hyvänsä niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin.

PC110541

Mä olen toistaiseksi selvinnyt raskausarvitta molemmista raskauksista ja vaikka geeneillä onkin osuutensa, on varmasti näillä ulkoisillakin tekijöillä myös osansa sopassa. Ja kuten sanottu. Miten ihana rutiini illasta hieroa masua kun vauvakin on yleensä aktiivisimmillaan päivän hääräilyjen päätteeksi. Vatsassa tunnutaan olevankin hereillä aika säntillisesti koko illan (ja yön), mikä viellä näillä viikoilla on aivan ihana tunne. Katsotaan vaikuttaako se uniin tuossa joskus kymmenen viikon päästä. 😀

PC110491

Moni on varmasti kuullut Bio-Oilista, mutta mun mielestä mielenkiintoisinta tuotteessa on se, että Bio-Oil on pysynyt koostumukseltaan samana koko sen elinkaaren ajan 1987 vuodesta asti. Koostumus ja tuotteen vaikutukset ovat olleet niin hyvät, ettei ole kerta kaikkiaan ollut tarvetta muuttaa mitään ja tuote onkin saanut lukuisia palkintoja ja huomionosoituksia ympäri maailman. Kliinisissä testeissäkin jopa 92% koehenkilöistä koki, että Bio-Oil vähensi arpien näkymistä 8 viikossa ja 100% koki, että Bio-Oil teki raskausarvista vähemmän näkyviä. Tämä ei siis jo olemassaolevia arpia voi poistaa, mutta nimenomaan vähentää niiden näkymistä ja edesauttaa ihon venymistä ilman arpia.

PC110610

Bio-Oil sisältää A & E vitamiinien lisäksi kehäkukkaa, rosmariinia, kamomillaa, laventelia ja PuCellin Oil -öljyä, joka on koko Bio-Oilin avainainesosa sen ohentaessa koostumusta ja tehdessä öljystä näin ollen helpommin imeytyvän. Mä olenkin pitänyt nimenomaan siitä, että voin tarvittaessa laittaa heti öljyn levityksen jälkeen vaatteet saman tien päälle.

Raportoin teille miten tämän raskauden aikana käy ja kerron teille myöhemmin myös kokemuksistani myös Bio Oilin uutuustuotteeseen liittyen, joka on ollut pelastus talven kuivattamille säärilleni!<3

PC110598

Bio-Oilia löytää hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja apteekeista.

Onko Bio-Oil teille tuttu tuote?

Mitä ihaninta sunnuntaita täältä joululoman keskeltä. Täytyy sanoa, että tässä on mennyt kyllä päivät sekaisin kun ollaan oltu vapaalla jo yli viikko! Nyt vielä uudenvuoden vietot ja sit takaisin töihin ja päiväkotiin. Ihan kiva päästä taas tuttujen rutiinien pariin kun täällä on menty nukkumaan normaalia myöhemmin ja nukuttu joka aamu lähes yhdeksään. Täysin ennenkuulumatonta meille!

Lue myös

X