Mainos: House of Organic
Mainos | House of Organic Xenia's day

Ihonhoito syksyllä - luonnonkosmetiikkapäivät

Teksti:
House Of Organic

Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Oma kuivuuteen taipuvainen ihoni on erityisen koetuksella nimenomaan kauden vaihtuessa. Kylmä viima, kuivempi sisäilma ja lämpötilojen vaihtelut saavat ihoni kuivumaan todella helposti ja ihon pintakuivuus kostautuu kohdallani aina myös tukkeutuneina ihohuokosina.

Ennen saatoin käyttää ympäri vuoden samoja tuotteita, mutta nykyisin vaihtelen tai lisään tuotteita omaan aamu- ja iltarepertuaariini sen mukaan, miltä iho tuntuu. Jos iho on esimerkiksi erityisen kuiva, saatan lisätä seerumin jälkeen pari tippaa kasvoöljyä tai muutaman lisäkerroksen kasvosuihketta.

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivien alkaessa tänään valitsin joukkoon muutamia omia suosikkejani niin kasvojen kuin vartalonkin ihonhoitoon. Sillä ainakin omalla kohdallani tavoitteeni ihossa on vuodesta ja kaudesta toiseen aina sama: heleä ja hyvinvoiva, kosteutettu iho.

_DSC9721

Sitä ei ehkä tule aina miettineeksi, että ihon kosteutus alkaa jo sen puhdistusvaiheessa. Etenkin epäpuhtauksia lähtee helposti käsittelemään liian kuivattavilla tuotteilla, vaikka hyvin usein se saattaa vain lisätä ihon rasvoittumista ja tukkeutumista entisestään. Minä pyrin aina käyttämään mahdollisimman hellävaraisia tuotteita ja puhdistuksessa minulla on aina käytössä ensin kasvojenpuhdistusöljy ja sen jälkeen vielä puhdistusvaahto. Öljyä pyörittelen kauttaaltaan kuivalle iholle noin minuutin (poistaa myös silmämeikin) ja sen jälkeen kostutan ja lisään vielä puhditusvaahdon ennen huuhtelua. Usein käytän tässä vielä musliiniliinaa, joka osaltaan kuorii kevyesti, mutta pesee kasvot todella puhtaiksi meikistä ja muista epäpuhtauksista.

Tästä kategoriasta suosikkejani ovat Bybin Swipe Clean öljy  (alennuksessa sunnuntaina hintaan 25€) ja Madaran Puhdistusvaahto (alennuksessa torstaina alehintaan 14€) sekä Neal’s yard remedies musliiniliina (alennuksessa sunnuntaina hintaan 3,5€).

_DSC9744

Ihon puhdistuksen jälkeen päästäänkin sit mun suosikkivaiheeseen eli hoitavien tuotteiden levitykseen. Kuten alussa mainitsin, lisäilen tuotteita aina tilanteen mukaan, mutta pääasiassa kombona toimii aina kosteuttava kasvosuihke, seerumi ja öljy ja/tai kasvovoide.

Olen jo pidempään käyttänyt Bybin Mega Mist kosteuttavaa, hyaluronihappoa sisältävää kasvosuihketta (alennuksessa sunnuntaina alehintaan 24€) eikä loppua näy. Tämä taitaa olla jo kolmas tai neljäs pullo! Tätä käytän aina puhdistetulle iholle aamuin illoin, mutta myös meikin laitoin jälkeen ja välillä myös pitkin päivää jos kaipaan virkistystä. Rakastan tätä!

Kosteussuihkeen jälkeen on seerumin vuoro ja uutena suosikkini nostan esiin Evolve Organic Beautyn Bio Retinol + C boosterin (alennuksessa tänään keskiviikkona alehintaan 24€) Iho napakoituu ja kirkastuu mielestäni ihan silmissä. Etenkin jos tätä käyttää yhdessä Evolve Organic Beautyn Miracle Facial Oil-kasvoöljyn (alennuksessa perjantaina alehintaan 26€) kanssa ja antaa kasvoille vielä pienen hieronnan Yin Your Skin Lovi Gua Sha kamman kanssa (alennuksessa perjantaina alehintaan 28€)

Silmänympärysiholle voin suositella Evolve Organic Beautyn 360 Eye & Lip Countour silmän – ja huultenympärysvoidetta (alennuksessa torstaina alehintaan 26€)jonka sisältämä kofeiini vähentää silmien turvotusta ja tummia silmänalusia ja napakoittaa ihoa. Tätä taputtelen nimettömällä kevyesti silmien ja huulten ympärille.

Uutuustuotteena halusin nostaa esiin vielä Bybi Day Defence spf 30 suojaavan päivävoiteen (alennuksessa keskiviikkona alehintaan 22€). Tässä on täydellinen kevyt, mutta kosteuttava kasvovoide, joka sisältää vielä aurinkosuojan. Tämä meni jatkoon kertaheitolla.

_DSC9753 _DSC9942

Kasvojen ihon lisäksi haluan hemmotella ihan koko kroppaa ja yksi suosikeistani luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotemerkeissä on Organic Shop. Nämä hyvin kohtuuhintaiset tuotteet ovat olleet käytössäni jo hyvin pitkään ja erityisesti halusin nostaa teille esiin sarjan kuorinnat ja vartalovoit (alennuksessa lauantaina 3,5-7€). Tässä on mun salaisuuteni läpi talven pehmeään ihoon. Suosittelen todella lämpimästi tutustumaan koko sarjaan!

_DSC9900

Luonnonkosmetiikkapäivät alkavat tosiaan tänään ja alta löydätte linkin kaikkiin päiväkohtaisiin tarjouksiin ja tästä pääsette katsomaan koko luonnonkosmetiikkapäivien kuvaston.

Sunnuntain tarjoukset

Jos tilaatte tuotteita useampana päivänä, saatte lmaiset toimitukset kaikkiin tilauksiin koodilla YHDISTÄ. Tilauksenne yhdistetään näin automaattisesti ja saatte kaikki tuotteet yhdessä paketissa. Tilauksia aletaan toimittamaan 9.11 maanantaina.

Instagramin puolelta löytyisi teille vielä pieni arvonta, joten käykääpä kurkkaamassa sekin.
Vaikuttaako teillä muuten kauden vaihdokset ihon hyvinvointiin?
X