Xenia's day

Ikean ostoslistaa

Teksti: Anna.fi
Me ollaan ensi viikolla menossa muutamaksi päiväksi meidän mökille Porvoon saaristoon. Siitä onkin jo todella pitkä aika kun olen siellä viimeksi käynyt, joten kiva päästä näkemään iskää ja veljeä vähän pidemmänkin aikaa. Visiitin jälkeen saadaan mamman auto käyttöön muutamaksi viikoksi, joka helpottaa lomamatkailua kummasti.

Kirosin eilen jälleen kerran sitä, että meillä ei ole tarpeeksi säilytystilaa. Niinpä kekkasin, että mehän koukataan Ikean kautta Porvoosta paluu matkalla. Oon kauan puhunut, että hommattaisiin lipasto tuohon meidän sohvan viereen, se kun ei siinä vie varsinaisesti tilaa, mutta antaa mukavasti ylimääräistä säilytystilaa. Tein jo valmiiksi ostoslistan reissua varten ja tällaisia juttuja lähdetään hakemaan..

En ole vielä varma kumpi lipasto olisi kivempi. Pitää nähdä nää varmaan ihan livenä niin selviää sekin. Jotenkin ehkä tuo ylempi, mutta toisaalta tuo alempikin on hauska, ja se sopisi kivasti meidän tummaa puuta oleviin pöytiin. Jotenkin en kuitenkaan halua isoa tummaa lipastoa tähän olohuoneeseen, vaan haluan sen mieluummin ainakin pääosittain valkoisena, joka sopii minkä tahansa sävyiseen puuhun..

Lipaston päälle aion laittaa peilin nojaamaan seinään..

Samaten aion hankkia lampun sen päälle. Tämän tyyppinen lamppu meillä onkin makuuhuoneessa ja tykkään siitä kovasti! 🙂

Lisäksi aion ostaa uuden päiväpeiton (jos vain jaksan odottaa torstaihin, näin meinaan muutaman kiva alessa Stockalla:D).

Maailman parhaita paistilastoja!

Spottilamppu keittiön kattoon..

Tekokukkasia, sillä yhden oikean kasvin mä olen jo onnistunut melkeinpä tappamaan, vaikka olenkin kastellut sitä säännöllisesti. Mullan pinnalla on hometta, en sitten tiedä miten siinä niin on käynyt, tietääkö joku muu mistä hoitovirheestä se johtuu?

Lisäksi ainoa juttu, jonka J muisti oli nämä:

Ikean lihapullat AKA e-pullat (nimitys siis E lisäaineiden mukaan), ovat todella hyvän makuisia! Jos ette ole maistaneet, niin menkää testaamaan niitä kun asioitte Ikeassa! 🙂

Sellainen on ostoslista, kummasta lipastosta te tykkäätte enemmän?

Lue myös

X