Xenia's day

Ikonisia vaatekaapin kulmakiviä

Teksti: Xenia

Postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä.

Bongasin Elloksella käydessäni, että heillä on uudenlainen ”iconic”-kampanja, jossa tuodaan esiin ikään kuin vaatekaapin kulmakiviksi sopivia tuotteita, jotka ranskalainen ”it girl” Jeanne Damas on valinnut Elloksen valikoimasta. Yhdyinpä minäkin tähän leikkiin ja rakensin omasta mielestäni kivat kokonaisuudet näiden vaatekaapin kulmakivien eli valkoisen paidan, mustien housujen ja klassisen villakangastakin ympärille. Nämä kolme menisivät kivasti yhteen myös keskenään, mutta itse näen vaatekaapin kulmakiven ideana nimenomaan sen, että sitä voi käyttää monin eri tavoin ja monessa eri tilanteessa.

Näyttökuva 2017-09-28 kello 12.41.51
paitapusero / housut / villakangastakki

Ihan ensimmäisenä valkoinen paita, jonka voi yhdistää niin ryhdikkäästi kuin rennommankin asun yhteyteen. Minulle valkoinen paita on kaikkein kauneimmillaan nimenomaan sinisten farkkujen kaverina ja kollaasin farkuissa ihastuin tuohon hauskaan leikkaukseen, joka tuo farkkuihin sitä jotain.

paitatakki / paita / lakki / laukku / huivi / kengät / farkut

Joku tuossa viininpunaisen, kamelinruskean ja vaaleansinisen liitossa viehättää todella kovasti. Etenkin kun tuon värikombon yhdistää klassiseen mustaan, joka toimii kaiken kanssa ja aina vaan. Tämän innoittaman kävinkin kaivamassa oman luumunsävyisen villahuivini esiin, nyt vaan odottelemaan viileämpiä ilmoja!

housuttakki / paita / huivi / laukku / hansikkaat / kengät / housut

takin kanssa ihastuin syksyiseen pooloneuleeseen, joka kaikessa simppeliydessään toimii mun mielestä todella kivasti viininpunaisten, aavistuksen vajaamittaisten housujen ja klassisten avokkaiden kaverina. Kokonaisuuden kruunaa kaunis villakangastakki ja hattu, joka kääntää päät!

takkipooloneule / hattu / villakangastakki / laukku / housut / kello / avokkaat

Kylläpä tällaisten asukokonaisuuksien tekeminen onkin hauskaa! Mikä näistä kolmesta asukokonaisuudesta on teidän suosikkinne ja miksi? Entä onko teillä joku väriyhdistelmä johon luotatte vuodesta toiseen aina syksyn saapuessa?

X