Xenia's day

Iltaa! :)

Teksti: Anna.fi

Täällä hyvin uupunut ja jatkuvasti nälkäinen Xeni moi! Koko ajan salin jälkeen on ollut nälkä vaikka söinkin jo.. 😀 Nyt tekisi niin hemmetin paljon mieli karkkia, että ei mitään rajaa, mutta yritän pysyä tiukkana.. 😀 Tässä kuvaa melko tyhjänä olevalta salilta..

Hyvä treeni oli! Aluksi tällainen aerobinen osuus..

Ja arvatkaa mihin tämä ”lenkki” johti.. Okei, mulla oli laastari valmiina ja parinkymmenen minuutin jälkeen alkoi tuntua vähän hankausta kantapäissä, mutta minä hemmetin jääräpää vaan jatkoin ja tässä on lopputulos (ei kaunista katsottavaa, eli skipatkaa jos olette herkkänahkaisia:D)..

Mitenköhän ton kanssa pystyy ylipäänsä kävelemään huomenna? Pakko varmaan pistää jotkut lenkkarit tjtn koska balleriinoilla kävely ei tule kyseeseen ellen sit vuoraa tota laastaripinolla. Kannattaako tuollainen muuten puhkaista? Ei ehkä ole tällaiselle neulakammoisella hyvä juttu, mutta tota jomottaa aikalailla, ja tuntuu inhottavalta kun tuntee tuon nesteen liikkeen siellä.. Hyi!
No, kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen tähän päivään. Olen saanut luettua, käytyä salilla ja sen lisäksi vielä siivottiin koti putipuhtaaksi..

Siivoaminen on inhottavaa, mutta puhtaan tuoksuinen koti on kyllä sen hikoilemisen arvoista.. 🙂 Mitäs te olette puuhailleet tänään?

Lue myös

X