Xenia's day

Iltaa

Teksti: Anna.fi
En tajua, mikä tänään on ollut. Olin kirjastossa kahteen asti ja sit oli pakko lähteä kun ei pysynyt silmät auki. Kävin kaupassa täydentämässä ruokavarastoja ja kotiin tultuani päätin lähteä rauhalliselle kävelylle haistelemaan raikasta syysilmaa..

Tällä hetkellä yritän vielä lukea pikkaisen tällaisissa tunnelmissa..

Täytyy kyllä sanoa, että tästä kodista en halua luopua, niin kodilta se tuntuu. Varsinkin näin talvea kohti mentäessä, pidän tämän asunnon tunnelmasta hirveän paljon..<3 Kohta aletaan väsäilemään tortilloja kunhan J tulee kotiin niiden tarvikkeiden kanssa, jotka mä unohdin ostaa kaupasta. 😀 

Mulle tuli muuten viestiä liittyen Spartoon nettikauppaan, sillä siellä on nyt marraskuun loppuun asti ale, seuraavalla tavalla..

eli koodina joko 11KENGAT1 (jos ostosten hinta vähintään 60€, ale 10%), 11KENGAT15 (jos ostosten hinta on vähintään 100€, ale 15%) ja 11KENGAT2 (jos ostosten hinta vähintään 150€, ale 20%).. Käväisin katsomassa, ja esim näistä Uggeista saisi alea noin pyöreästi 45 €. 🙂

Jos siis talvikenkulat/saappaat on vielä ostamatta, niin kannattaa katsastaa josko löytyisi jotain kivaa, Spartooseen pääset tästä:

Nyt niitä tortilloja, nam! Ihanaa illanjatkoa!

Huom: Postaus sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X