Xenia's day

Iltakävely

Teksti: Anna.fi
Koomailtiin eilen jonkin aikaa ja sen jälkeen päätettiin käväistä pienellä iltakävelyllä tässä ympäristössä. Käytiin katsomassa mistä löytyy lähimmät herkkuravintolat, sushiravintolat ja niin pois päin. 😀 Tässä nyt kuvaa asusta ja pahoittelut jo etukäteen kuvan epätarkkuudesta..
En ole puoliksi keltainen vaan tuossa on joku valomainos joka heijastaa. 😀 Käveltiin ympäriinsä tunnin verran ja sit kotiin katsomaan ja keskellä virtaa joki-leffaa. Onko siellä ketään joka katsoi sen ja lopussa itkusta ei tullut loppua? 🙂 Mä myönnän, että nykyisin kaikki vähänkin koskettavat leffat aiheuttaa itkun. Muistan pienenä ihmetelleeni kuinka äitini saattoi itkeä leffoissa kun mun mielestä se oli hassua silloin. Nykyisin rupean melkein itkemään jos näen onnellisia ihmisiä valokuvassa. 😀 Huh.
Äiti tulee tänään täällä käymään ja saadaan toisinsanoen tuo viimeinenkin lamppu kattoon. Olin näkevinäni tikapuut tuolla vintillä, joten niillä sen pitäisi onnistua (huonekorkeus on niin suuri). Sitten koti onkin lähestulkoon valmis. 🙂
Tällä hetkellä odottelen että J heräisi ja syön tällaista herkkuaamiaista.
Nektariinia ja pari karppileipää herkkutäytteiden kera. Lisänä Beroccaa ja kahvia maidolla. 🙂 Kohta laitan järkkärin latautumaan ja sit voinkin napsia teille kuvia muualtakin kuin keittiöstä.;)

Lue myös

X