Xenia's day

Iltoja!

Teksti: Anna.fi

Olipas jännä blogikirppis! Toinen on jo odottamassa vuoroaan kunhan saan tämän ensimmäisen hoidettua loppuun. 🙂 Mangon paitamekon huutanut Nuppu, otatko muhun sähköpostitse yhteyttä (xeniablogi@gmail.com) niin saadat tuotteet sinulle!

Tämä päivä on ollut super rankka noin muuten! Duunissa kunnon sykkimistä ja sit puolikuolleena kotiin. Onneksi hapankorput pelasti mun illan ja nyt olen taas virkeän.

Miten te olette muuten yleensä myyneet tavaroitanne? Mulla oli ainakin Porvoossa tapana aina viedä viikoksi tavarat kirppikselle ja sehän on kyllä helppoa ja melko vaivatonta. Olen muuten täydellisen ihastunut tähän kokeilussa olevaan kameraan. Tällä saa mielettömän tarkkoja kuvia surkeassa valaistuksessa (Uskokaa, kokeiltiin juhannuksena:D)..Kesälomalla proggigsena onkin opetella noita kameroiden hienosäätöjä yms ja perehtyä kunnolla niihin. 🙂 Napsasin kuvaa töissä..

Vajaan kahden viikon päästä onkin luvassa muodonmuutosta hiuksissa. Nyt on sinetit ollut päässä jo neljä kuukautta ja alkaa olla jo mun tukalle se maksimiaika. 🙂 Mä odotan tosi innoissani sitä hetkeä kun näen uuden tukan, sillä suunnitelmat on aika mahtavat.. 😀

Tänään kävin pitkästä aikaa picnicissäkin ystävän ja J:n kanssa..

Me naurettiin kaverin kanssa, että tuo sämpylä dipattuna tuohon kastikkeeseen on ehkä jotain parasta! 😀 Tehtiin J:n kanssa diili, että käydään tästä lähin max 2 krt/viikko ulkona syömässä lounasta ja pyritään muulloin käymään Unarissa. Tällainen pieni säästöbudjetti meneillään jos vaikka keksisi jotain kivaa mihin sitä säästynyttä rahaa voisi sitten kuluttaa esim syksyllä tai kesällä jos ilmat ei suosi.. 😀 Onko teillä jotain suurta mitä varten säästätte tällä hetkellä jos ei lasketa esim asuntoa tai vastaavaa mukaan. Onko esim joku matka tuloillaan tai odottaako teitä kaupassa joku tuote jota varten kannattaa säästää? 😉

Lue myös

X