Xenia's day

I'm in love with…

Teksti: Anna.fi
…Liu jo Jeans. Kyllä, minäkin olen langennut näihin kulttimaineen ansainneisiin farkkuihin. Kävin eilen Fashionstorella kurkkimassa hieman Liu Jo:n mallistoja ja sovittelin samalla useampia eri malleja tämän merkin farkuista. Sain valita yhdet mukaan, ja jätin farkut itseasiassa saman tien jalkaan, niin hyvältä ne jalassa tuntuivat.

Minä en ole koskaan kokenut takapuoleni näyttävän erityisen hyvältä farkuissa, mutta nyt mun on pakko perua sanani. Heti kun J tuli kotiin olin eteisessä vastassa keräämässä kehuja näistä. J kyseli samantien miesten mallien perään, eli ilmeisesti nämä tekivät häneenkin vaikutuksen.. 😀 Liu Jo on tullut tunnetuksi bottom up malleistaan, jotka siis sanansa mukaisesti kohottavat ja muotoilevat takapuolta. En tiedä teistä, mutta ainakin itselläni suurin NO, on takapuolen olemattomaksi litistävät farkut, näissä ei sitä ongelmaa ole, päinvastoin.

Kokeilin ensin omasta mielestäni hyvää kokoa, mutta Liu Jo:n vastaava käski mun pistää pienemmät päälle. Hyvinhän ne meni ja tunnin käytön jälkeen ne tuntui jo aika kivasti omaan vartaloon muotoutuneilta. Suosittelen siis varsinkin tästä mallista ottamaan koon pienemmän! 🙂 Nämä farkut löydät täältä.

Lisäksi kokeilin seuraavia farkkuja..

Nämä oli kokoluokaltaan samaa kuin edelliset, eli yhtä pienemmät peliin, jos jotakuta kiinnostaa.. Nämäkin löytää Fashionstoresta, ja tähän malliin pääset tästä.

Nämä olivat hieman jäykempää mallia, muistaakseni kokeilin normaalia kokoani, eli ei tarvitse mennä koossa alaspäin. 🙂 Nämä farkut löydät tästä.

Seuraavat farkut olivatkin enemmän farkkumaiset, ja nämä olivat muita Liu Jo:n farkkuja napakammat. Aivan upeat! 🙂 Nämä vaaleammat Liu Jo:t löydät täältä.

Suosittelen ainakin kokeilemaan ja antamaan mahdollisuuden, mua kaduttaa, että olen näin kauan kävellyt onneni ohitse. 😀

Ja vielä sellainen vinkki, että jos haluatte Fashionstoresta tilata, voitte hyödyntää Fashion klubin -5%:n alennuksen, joka on voimassa aina Fashionstoresta tilatessanne. Jos ostot vuodessa ylittävät 500, alennusprosentit korottuvat 10%:iin jne. Lisätietoihin ja klubin liittymissivulle pääsette tästä.

Kertokaas onko teillä kokemusta Liu Jo:n farkuista tai muista tuotteista? Oletteko pitäneet niistä?

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X