Xenia's day

Imarteleva kietaisumalli

Teksti: Xenia
P2150069P2150059

ensimmäinen täältä / toinen täältä

Muistan jo yläasteella saaneeni ensimmäisen kietaisumallisen yläosan ja siitä se sit lähti – palava ihastus tätä klassista, mutta ennen kaikkea todella imartelevaa mallia kohtaan. Mulla on nimittäin vähän kaksijakoiset fiilikset tosi tyköistuivia mekkoja kohtaan arjessa. Olo niissä saattaa olla vähän sellainen, että ei voi kauheasti syödä jne, mutta kietaisumalli on ihan eri juttu, vaikka se periaatteessa myötäilevä onkin. Se antaa mun mielestä anteeksi suurimmatkin ateriat ja on mukava päällä – ja se jos mikä on ykköskriteeri ainakin omalla kohdallani.

Tulevalle lomalle aionkin pakata mukaan kummatkin näistä sekä tuon alemman version myös pitkänä mallina. Jotenkin tämä on mielestäni huomattavasti tyköistuvaa mekkoa siveellisempi vaihtoehto, joka tuntuu oikealta arabimaahan matkatessa. Viimeksi mulla oli mukana vielä ohu huivi jolla sain dekolteen piiloon (ja myös lämpöön) ostoskeskusten viileässä ilmastossa.

Pitääkin alkaa kokeilemaan muitakin lomavaatteita. Kroppa on varmaan muuttanut jossain määrin mallia pojankin jälkeen, joten kaikki vaatteet eivät varmaankaan tunnu mukavilta päällä. Mutta, yksi hyvä puoli on sanottava, löysin nimittäin kaksikin uimapukua: tämän ja tämän. Molemmissa vähän toppausta ja täydellisen korkuinen jalantie. Ei liian korkea, mutta tarpeeksi nuorekas! Aivan täydellisiä kumpikin! 🙂

Ihanaa lauantaita teille kaikille! Mitä teillä on suunnitelmissa? 🙂

X