elämä

Imarteleva kietaisumalli

24.2.2018 Teksti: Xenia

P2150069P2150059

ensimmäinen täältä / toinen täältä

Muistan jo yläasteella saaneeni ensimmäisen kietaisumallisen yläosan ja siitä se sit lähti – palava ihastus tätä klassista, mutta ennen kaikkea todella imartelevaa mallia kohtaan. Mulla on nimittäin vähän kaksijakoiset fiilikset tosi tyköistuivia mekkoja kohtaan arjessa. Olo niissä saattaa olla vähän sellainen, että ei voi kauheasti syödä jne, mutta kietaisumalli on ihan eri juttu, vaikka se periaatteessa myötäilevä onkin. Se antaa mun mielestä anteeksi suurimmatkin ateriat ja on mukava päällä – ja se jos mikä on ykköskriteeri ainakin omalla kohdallani.

Tulevalle lomalle aionkin pakata mukaan kummatkin näistä sekä tuon alemman version myös pitkänä mallina. Jotenkin tämä on mielestäni huomattavasti tyköistuvaa mekkoa siveellisempi vaihtoehto, joka tuntuu oikealta arabimaahan matkatessa. Viimeksi mulla oli mukana vielä ohu huivi jolla sain dekolteen piiloon (ja myös lämpöön) ostoskeskusten viileässä ilmastossa.

Pitääkin alkaa kokeilemaan muitakin lomavaatteita. Kroppa on varmaan muuttanut jossain määrin mallia pojankin jälkeen, joten kaikki vaatteet eivät varmaankaan tunnu mukavilta päällä. Mutta, yksi hyvä puoli on sanottava, löysin nimittäin kaksikin uimapukua: tämän ja tämän. Molemmissa vähän toppausta ja täydellisen korkuinen jalantie. Ei liian korkea, mutta tarpeeksi nuorekas! Aivan täydellisiä kumpikin! 🙂

Ihanaa lauantaita teille kaikille! Mitä teillä on suunnitelmissa? 🙂

Kommentit (13)

3,95 tuolla lukee, en yhtään muista, siitä on jo pidempi aika kun olen palauttanut! 🙂

Hei. Olemme myös lähdössä samaan hotelliin Rakiin ensi viikolla, missä olit perheesi kanssa vuosi sitten maaliskuussa. Minkälainen puhelinlaturi siellä on? Kuulemma eri kuin Suomessa. Olisi kiva kuulla jotain vinkkejä. Meidän tyttö 4v ja poika 1,5v. Ihana tyyli sinulla, ihailen sinua ????

Oot niin kaunis ja sun hiukset on niin upeat! Mitä tuotteita käytät tällä hetkellä, ja onko sulla jotain hyviä hoitovinkkejä vai uskotko, että terveellinen ruokailu on sun hiusten salaisuus? 🙂

Hei, tekisitkö taas postausta lempiruuistanne. Kaipaisin inspistä ruuanlaittoon, nimenomaan terveelliseen. Kuolaan reseptejäsi instagramissa välillä. Myös täällä kiinnostaa hiustuotteesi.

Moikka! Mikä koko sinulla on ylimmästä mekosta (MILLIE WRAP DRESS BLUE / OFFWHITE)?
Kiitos!

Mulla on S! 🙂

Hei,

kuinka paksua kangas on näissä kietaisumekoissa? Olen yrittänyt etsiä itselleni vuosia kietaisumekkoa, joka olisi tarpeeksi jämäkkää kangasta (ja toki istuisi muutenkin vartalolleni, vyötärön asettumisen kanssa on yleisimmin ollut ongelmia). Olen nyt raskaana, mutta kesällä tämä voisi toimia hyvin imetyksessä?

Ei ole kauhean paksua, muttei sillä tavoin ohutta että näkyisi läpi alusvaatteiden rajoja jne!:) toimii imettäessä tosi hyvin, ja raskaana myös!:)

Hei miten bubbleroomille palautus? En ymmärtänyt asiakaspalvelun säännöistä. Molemmat mekot ovat niin kivoja, että tekisi mieli tilata testiin!
Mari

No joo..tämä nyt on tietysti päivänselvää. Mutta onko palautus maksullista?

3,95 tuolla lukee, en yhtään muista, siitä on jo pidempi aika kun olen palauttanut! 🙂

Moikka, ihan tavanomaisesti! Eli tuotteet takaisin pakettiin jne!:)

Ihanat mekot! Arvon kahden eri koon väliltä, vastaako mekot mielestäsi kokoaan?

Ottaisin pienemmän!:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *