Xenia's day

Innostus

Teksti: Anna.fi
Olen ihan innoissani ensi maanantain reissusta. Mehän lähdetään ylihuomenna heti aamusta Tampereelle, joten täällä on pienoinen kiire pyykin pesun, postausten teon ja pakkaamisen kanssa.

Tsekkasin äsken Skiathoksen säätä ja tältä siellä näyttää..

oioi, juuri täydellistä! Viime vuonna Kreikassa ollessamme oli parhaimmillaan oli 30 astetta, joka alkaa olemaan jo liian lämmintä, varsinkin kun Välimerikin oli siinä vaiheessa jo lämmennyt. 🙂 Nyt on juuri passeli lämpötila ja Värimeri viilentää tarvittaessa. 🙂

Kävin lukemassa pikkasen Skiathoksen saaresta ja siitä, minkälainen paikka on kyseessä. Asukkaitahan siellä on vain se 6000 ja saaren ympärikin ajettaessa kilometrejä tulee vain 60. Tässä karttaa, josta hahmottaa sijainnin..

eli tuossa Ateenan oikealla puolella (Khios). Kyllä muuten noita saaria riittää. Mehän oltiin viime vuonna tuolla vasemmalla puolella Lefkaksella ja tällä kertaa etsittiin jotain toista. Luin, että Skiathos tunnetaan upeista hiekkarannoistaan ja niitä onkin tuolla saarella yli 60. Meidän hotelli sijaitsee ihan rannan tuntumassa, ähh, en jaksa odottaa! 🙂

Kaikkein eniten odotan sitä kun voidaan makoilla auringossa, lukea hyvää kirjaa, juoda jääkahveja, ja syödä muun muassa tällaisia ruokia..

Huh, kuinka kova nälkä tässä tuleekaan! :)Pakko mennä varmaan tekemään aamiaista! 😀

Mahtavaa ja aurinkoista torstaita kaikille! 🙂

Lue myös

X