Xenia's day

Inspiraatiosta

Teksti: Xenia

En tiedä mistä se oikein lähti, mutta tuossa perjantaina muhun iski kunnon inspis. Mulla oli sisustussuunnitteluun liittyen luentoja ja jotenkin tuli vain sellainen fiilis, että nyt homma oikein kunnolla aluille. Laitoin siis viestiä graafiselle suunnittelijalle ja alan samalla nyt väsäämään omia nettisivuja sisustussuunnitteluun liittyen. tai no, alan sit kun olo alkaa paranemaan, mulla on vatsatauti ja tässä kirjoittaessa nieleskelen ahkerasti kun kuvottaa niin suuresti. Tosi kiva.

Joka tapauksessa. Parempi yrittää miettiä siis jotain muuta ja mikäs sen parempi kuin ajatella just niitä asioita, mistä saa iloa. Eli uudet työkuviot ja se, miten niihin liittyvät asiat saadaan järjestymään. Mulla on aika selkeä visuaalinen kuva siitä, minkälaisen esimerkiksi nettisivuistani haluan, joten nyt pitää saada vaan nämä mielikuvat muistiosta virtuaalisiksi.

Fiilis on siis tätä todella oksettavaa oloa lukuunottamatta aivan  älyttömän inspiroitunut ja puhelimen muistiossakin on varmaan 20 kohdan to do kaikesta minkä haluan tehdä. Luulenpa kuitenkin, että se saa nyt odottaa ehkä huomiseen, sillä tässä ei nyt ihan rehellisyyden nimissä tämä mielikuvitus anna ihan parastaan.

Pakko muuten sanoa siitäkin, että erehdyttiin eilen illasta katsomaan sitä Netflixin Madeleine McCann dokumenttisarjaa. Tai siis sarja on itsessään varmasti todella mielenkiintoinen, mutta minä aika herkkänä ihmisenä (ja äitinä) menetin täysin yöuneni. Ei tuollaista vaan voi mitenkään katsoa ilman, että siinä miettii niitä tunteita mitä vanhempi käy läpi. Tästä syystä koen erityisen raskaana myös kaiken muun lapsiin kohdistuvan pahuuden maailmassa. Eli siis. Jos olette viilipyttyjä niin varmasti katsomisen arvoinen, mutta jos olette kaltaisiani niin suosittelen jättämään väliin. On aika ahdistavaa katsottavaa.

Nyt menen kyllä makuulle sillä naama alkaa olemaan jo pahoinvoinnista vihreä. Vatsatauti on kyllä näistä perustaudeista se viheliäisin.

Ihanaa viikon alkua teille kaikille. Kuviteksena Hills Dumplingsin nutelladumplingsit. Ei kyllä nyt maistuisi, mutta olivat herkkua lauantaina!

X