inspiraatiota

paisley kuvioinen pussilakana ja tyynyliina

vaaleanpunainen sametti tyynyliina

valko-sinikuvioiset tyynyt 1, 2 ja 3

kukkakuvioiset pussilakanat

siniset, paisley-printilliset pussilakanat

raidalliset pussilakanat

Hempeitä sävyjä kuten vaaleaapunaista, vaaleaasinistä ja kukka- ja raitakuviota. Siitä on mun kevääni tehty. Miten ihana onkaan kaivaa kaikki kesää huutavat tekstiilit esiin ja pakata talvivärit kaappiin. Elloksella on tällä hetkellä menossa kamppanja, jossa koodilla 355429 saa 30€ alennusta kun tilaa vähintään 90€:lla. Jos huonekalut kiinnostaa tai halajatte ostaa suuremmalla summalla, koodi 355430 tarjoaa 20%:n alennuksen tilauksestasi.  Tarjousehdot löytyy postauksen alta! Alla omat suosikkini sisustystyynyistä, joilla mielestäni saa kaikkein helpoiten muutettua huoneen ilmettä.

sisustustyynyt

1 / vaaleanpunakuvioinen tyyny

2 / kukkakuvioinen tyyny

3 / kukkakuvioinen tyyny

4 / marokkokuvioinen tyyny

5 / marokkokuvioinen tyyny

6 / kukkakuvioinen tyyny

7 / sininen kuviotyyny

8 / vaaleansinikuvioinen tyyny

9 / harmaa kuviotyyny

Miten ihania kuvioita ja miten ihania värejä? Kuviolliset tyynyt ovat ehdottomasti omia suosikkejani ja niitä on mielestäni kiva yhdistää yksivärisiin tyynyihin tai vaihtoehtoisesti toisiin kuviotyynyihin, joissa on vaikka samoja sävyjä. Tyynyjen kanssa voi mun mielestä olla vähän uskaliaskin ja valita myös sellaisia kuvioita ja värejä, joita ei ehkä muuten kotiinsa välttämättä ainakaan suuremmilla pinnoilla toisi.

Alla vielä muutama suosikkini naistenpuolelta, nekin hyvin keväisissä sävyissä ja malleissa!

naistenpuoli

farkkutakki

vaaleanpunainen röyhelöneule

khakinvihreä takki

vaaleanpunainen, pitkä pusero

vaaleanpunainen neule

vaaleanpunainen pitsimekko

Osa ylläolevista vaatteista jää tänä keväänä ja kesänä vain haaveeksi omalla kohdallani, mutta farkkutakki ja khakinvihreä takki jo odottavat pääsyä ulos. Toiveessa olisi löytää myös joku ihana vaaleanpunainen maximekko sellaisessa mallissa, joka näyttäisi kivalta myös kasvavan vatsan kanssa, onkohan tämä ihan toiveajattelua? Esimerkiksi kietaisumalli olisi todella kiva, pitääkin hieman googlailla.. Vuodesta toiseen ihastun aina yhtä suuresti farkun ja vaaleanpunaisen sekä khakinvihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmään. Eipä voi mennä pieleen!

Mukavaa päivänjatkoa täältä väsyneistä fiiliksistä. Kävin pitkällä lenkillä tytön ja Maxin kanssa ja muistin taas kuinka raskasta on työntää vaunuja paksussa lumessa ylämäkeen. Siihen kun lisää vielä sen että hengästyn about yläkertaan menosta niin voila. Tulipahan tehtyä kunnon treeni jos ei muuta. Pian tulee mieskin kotiin ja sit pitäisi keksiä jotain syötävää. Mulla lyö pää ihan tyhjää ruokien suhteen, mutta sain nyt päähäni että haluan jotain missä on tomaattia ja juustoa. Toisin sanoen pizzaa. Vesi tulee kielelle ajatuksestakin! 😛

Linkit kaupallisia linkkejä.

  • 355429 – Tarjousehdot:Edut koskevat uutta, vähintään 90 euron tilausta Elloksen valikoimasta.Edut ovat voimassa 28.2.2017 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Nyt säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Ellos Matkojen tuotteisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, Odd Molly Home, SPANX tai Vagabond.
  • 355430 – Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja, leluja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 1.3.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja  tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Odd Molly, SPANX tai Odd Molly Home.
X