Baby Bear Interior

Inspiraatiota lastenhuoneeseen

16.2.2016 Teksti:

Ymmärrätte varmaan kun sanon etten ole pysyä housuissani. Eilen illalla taidettiin kumpikin pyöriä sängyssä useampi tunti samasta syystä. Muutto nimittäin lähenee ja pikkuhiljaa alkaa ymmärtämään sen että ihan kohta meidän koti on muuttovalmis. Jostain syystä se itse muutto ja uudessa kodissa asuminen ei ole ehtinyt iskostautua päähän tässä projektin aikana, kaipa se on vain ollut sellainen kaukainen unelma.
Joka tapauksessa. Ollaan käyty tytön kanssa useampaan kertaan paikan päällä ja tytön huoneen sisustus onkin tällä hetkellä mietinnässä. Matto on ja sänkykin nyt alkuun, mutta mitä muuta hauskaa sinne keksisi? Hoitopöytä pistetään varastoon ja sama juttu ehkä tuon tytön vaatekaapin kanssa. Tosin, voipi olla että se meneepi myyntiin, tuolla kun noita kiintokalusteita tulee olemaan ihan kivasti.
Keräilin teille aivan ihania juttuja Elloksen valikoimasta tytön huonetta silmällä pitäen. Kuten varmasti kuvasta huomaatte, tykkään todella paljon hempeän vaaleanpunaisen, mintunvihreän, valkoisen ja harmaan yhdistelmästä!

lastenhuonepussilakanat / lamppu / tuoli / postilaatikko / tähtinaulakko / talohyllykkö / viirisiima / säilytyslaatikot
Olen aiemminkin ihaillut blogissa Majvillanin tuotteita ja tällä hetkellä ihastelen etenkin tapetteja. Tytön tulevan huoneen seinät on maalattu Tikkurilan Vaahtokarkki -sävyllä, mutta näkisin hyvin yhden seinän olevan muista seinistä poikkeava, esimerkiksi tuo yläoikean turkoosi kuvio on todella kaunis ja sitä meiltä löytyykin jo päiväpeittona ja tyynynä.
tapettiylävasen / yläoikea / alavasen / alaoikea

Nyt eikun jäitä hattuun, parisen viikkoa pitäisi vielä odottaa ennenkuin saan äitini helpotukseksi kantaa kaikki hänen luoksensa kertyneet huonekalut ja tavarat uuteen kotiimme. Ai että, en vain malta, nyt kutkuttaa nimittäin jo mahassa.

Aurinkoista tiistaita teille kaikille!

sisältää kaupallisia linkkejä.

Kommentit (2)

Tää meidän nykyinen on vuokralla eli ei tarvitse sitä murehtia. Muutettiin tähän silloin edellisen myynnin jälkeen! 🙂

Oletteko saaneet teidän nykyisen asunnon jo kaupaksi, vai miten ajattelitte toimia sen kanssa? 🙂 Tsemppiä loppurutistukseen, kohta pääsette jo uuteen kotiin.<3

Tää meidän nykyinen on vuokralla eli ei tarvitse sitä murehtia. Muutettiin tähän silloin edellisen myynnin jälkeen! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *