Xenia's day

Inspiraatiota sijoitusasunnon sisustukseen

Teksti: Xenia

sijoitusasunto

kuvat Pinterest-kansiostani Apartment

Keittiö

Keittiöön ja yhdelle seinälle punatiiltä ja se yhdistetään moderniin keittiöön rosterisin kodinkonein. Lattiaksi vanhaa tyyliä joko varsinaisen lankkulattian tai lankkulattiaa jäljittelevän parketin tavalla. Lattian värinä joko vaalea tammi tai vaihtoehtoisesti valkoiseksi petsattu puu. Haluan, että puun oksat kuultaisivat lankkulattiasta läpi, se tuo mielestäni kauniin vivahteen sisustukseen. Tarkoittamani tyyli näkyy esimerkiksi tuossa punatiiltä sisältävässä keittiökuvassa oikealla puolella.

Kylpyhuone 

Marmorikuvion, mustan kuviolaatan ja joko mustien tai messinkisten hanojen yhdistäminen toisiinsa. Aavistus industrial -tyyliä yhdistettynä puhtaisiin ja helppoihin muotoihin ja väreihin. Kylpyhuoneen yhteyteen tulee pieni sauna, jonka sävymaailma aika tumma todennäköisesti. Saunan ja kylpuhuoneen väliseinä lasia, jossa musta kehikko.

Asunto yleensä

Seinäpinnat ja katto tasoitetaan valkoisiksi ja korkea harjakatto saa osakseen puiset kattoparrut tuomaan sitä jotain. Jos suunnitelmamme menisi läpi, tulisi korkean tilan toiseen päähän parvi, jossa lasiset kaiteet ja kauniit tikasportaat. Parvi olisi keskeltä lähes seisomakorkuinen ja sinne saisi hyvin ”makuuhuoneen”.

Suunnitelmat siis käyvät hurjana ja nähtäväksi jää minkälainen lopputulema sit lopulta on. Asuntoja tulee siis kaksi vierekkäin, joista yksi meidän rahoittamana. Niistä on tarkoitus tehdä hyvin samanlaiset, ehkä pienini vivahde-eroineen. Ikkunoiksi ollaan kaavailtu isoa ruutuikkunaa, joka myös sopisi ympäristöön. Ruudut haluttaisiin mustana, sillä se olisi upea kontrasti valkoisia seiniä, kattoparruja ja punatiiltä vasten. Aijai, näen asunnon jo mielessäni ja into vain kasvaa. Katsotaan milloin homma käynnistyy, mutta toivottavasti viimeistään kesällä. 🙂

*ps. Elloksen tämän hetken 20%:n aleen oikeuttava  alekoodi toimii koko kodinvalikoimaan. Alennus kodintekstiilejä, sisustustuotteita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Koodi on  355431 ja se on voimassa 16.3 asti! 

*kaupallinen linkki

Lue myös

X