Xenia's day

Inspiraatiota vauvan huoneeseen

Teksti:

nursery

kuvat Pinterest-kansiostani Nursery

Tässähän meni lähes kolme päivää ennen kuin pääsin sisustamaan vauvan huonetta mielessäni. Ja mistäs muualta sitä lähtisi liikkeelle kuin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta.
Vauvan huone on malliltaan peilikuva tyttäremme huoneelle, joka on kaikessa hempeydessään aivan tyttäremme näköinen. Meillä oli yhtenä ajatuksena pistää vauvan huone mintunvihreäksi/turkoosiksi riippumatta siitä, onko tulokas tyttö tai poika. Siihen sävyyn sopii nimittäin aika kivasti niin vaaleanpunainen, harmaa kuin muut sinisen sävyt.
Toinen vaihtoehto olisi joku harmaa, jota maustaisin tehostesävyllä taulujen, lelujen jne muodossa. Haluan nimittäin huoneeseen jotain hauskaa ja vaihtopöydän ylle jotain hauskoja eläinaiheisia tauluja. Jokainen näistä ylläolevista huoneista on todella paljon mieleeni, pitää vielä kysellä miehen mielipiteitä ennen kuin lähden rautakauppaan. Ei vaineskaan, tämä proggis varmaankin vasta lähempänä touko-kesäkuuta, mutta suunnittelu (ja huoneen tyhjentäminen) aloitetaan hyvissä ajoin. Itseasiassa tyhjentäminen etenkin kun on vaikea hahmottaa mitään kun huoneessa on iso parisänky, lipasto, yöpöytiä ja niin edelleen.
Ah että odotankin tätä urakkaa innolla, se jos mikä nimittäin viimeistään konkretisoi että tähän talouteen on tulossa uusi tulokas!<3

Lue myös

X