Baby Bear Interior

Inspiraatiota vauvan huoneeseen

16.2.2017 Teksti:

nursery

kuvat Pinterest-kansiostani Nursery

Tässähän meni lähes kolme päivää ennen kuin pääsin sisustamaan vauvan huonetta mielessäni. Ja mistäs muualta sitä lähtisi liikkeelle kuin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta.
Vauvan huone on malliltaan peilikuva tyttäremme huoneelle, joka on kaikessa hempeydessään aivan tyttäremme näköinen. Meillä oli yhtenä ajatuksena pistää vauvan huone mintunvihreäksi/turkoosiksi riippumatta siitä, onko tulokas tyttö tai poika. Siihen sävyyn sopii nimittäin aika kivasti niin vaaleanpunainen, harmaa kuin muut sinisen sävyt.
Toinen vaihtoehto olisi joku harmaa, jota maustaisin tehostesävyllä taulujen, lelujen jne muodossa. Haluan nimittäin huoneeseen jotain hauskaa ja vaihtopöydän ylle jotain hauskoja eläinaiheisia tauluja. Jokainen näistä ylläolevista huoneista on todella paljon mieleeni, pitää vielä kysellä miehen mielipiteitä ennen kuin lähden rautakauppaan. Ei vaineskaan, tämä proggis varmaankin vasta lähempänä touko-kesäkuuta, mutta suunnittelu (ja huoneen tyhjentäminen) aloitetaan hyvissä ajoin. Itseasiassa tyhjentäminen etenkin kun on vaikea hahmottaa mitään kun huoneessa on iso parisänky, lipasto, yöpöytiä ja niin edelleen.
Ah että odotankin tätä urakkaa innolla, se jos mikä nimittäin viimeistään konkretisoi että tähän talouteen on tulossa uusi tulokas!<3

Kommentit (9)

Nyt pitääkin mennä tutustumaan, kiitos vinkistä!<3

Kuvissa näkyi ihania (nykyaikaisia) kiikkutuoleja. Tosi symppistä siinä vauva sylissä…
http://westendmum.fi

Niin on, olisi takuuvarma nukahtamispaikka itsekullekin! 🙂

Ihania kuvia <3 Mikä huoneen käyttötarkoitus on tällä hetkellä?

Toisena vierashuoneena on ollut! 🙂

Ihania vauvanhuoneita ? Mä maalasi esikoista odottaessani vauvan huoneen vaaleansiniseksi…Ei tiedetty kumpi oli tulossa mutta fiilis väristä olo vahva…?

Itse olen hakenut insporaatiota eri instagram tileiltä ja oon ihan ihastunu wallebeckbabyandchild tilin kuviin. En kylläkään tiedä miten toimittavat suomeen mutta siis kuvainspiraatiota. Iso osa odotusta itselleni se kun alkaa laittaa vauvalle sänkyä ja viikkailemaan vaatteita <3

Nyt pitääkin mennä tutustumaan, kiitos vinkistä!<3

Mä aina ihastelen vauvanhuoneita pinterestissä, myös ennen meidän tyttären syntymää. Oli suuruudenhullut suunnitelmat. Sit aloin miettiä ihan käytännön kannalta että juu, se vauva nukkuu meidän huoneessa kuka ties miten pitkään joten pinnis tulee sinne. Sen myötä se pääasiassa syökin siellä meidän makkarissa joten turha tommoinen ihana noja/kiikkutuoli… Lopputuloksena se, että vauvanhuoneessa” on vauvan vaatekaappi ja hoitopöytä, kirjahylly ja koko huushollin pyykkisirkus ? Ja vauva itse edelleen nukkuu meidän huoneessa. Onneksi en jaksanut sen enempää sisustaa vaikka haaveilu ihanaa olikin ?

Meillä taas tyttö nukkui meidän huoneessa niin kauan kun heräili öisin (eli reilut 2 kk) ja sen jälkeen siirrettiin omaan huoneeseen ja onneksi siirrettiin. En nimittäin nukkunut juuri silmäystäkään kun heräilin joka ikiseen äännähdykseen ja sen jälkeen rauhoittui koko perhe. Todennäköisesti teemme siis tämänkin lapsen kanssa niin, minä kun tosiaan olen ehkä yksi herkkäunisimpia ihmisiä, mutta unta kuitenkin tarvitsen. 🙂 Ja siis tuollainen tuoli on ihana esim vähän myöhemmin iltamaidolla!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *