Xenia's day

Inspiroiva viikonloppu

Teksti: Xenia

Mulla oli nyt menneenä perjantaina ja lauantaina taas lähiopetusta sisustussuunnittelijan tutkintoon liittyen ja voi vitsit miten into pinkeenä sitä tultiin taas kotia päin. Siihen samaan syssyyn teinkin sit eilen suunnitelmia tulevan suhteen, muun muassa yritystoiminnan muutoksia ja niihin liittyviä aputoiminimiä ja sen sellaista. Tulevaisuudessa kun on tarkoituksena tehdä useampaa kiinteistö, rakennus ja sisustusalan toimintaa saman osakeyhtiön piirissä. Mietin tuossa jo pitäisikö pistää blogi siihen alle kans, mutta ehkä se on järkevämpää pitää erillisenä kokonaisuutenaan nyt ainakin toistaiseksi.

Siinä samalla näitä kaikkia pohdiskellessa tuli mieleen myös se, mitenköhän tämä oma intohimoni tulee näkymään täällä blogissa. Varmaa on ainakin se, että sisustus tulee varmaankin yhä suuremmaksi osaksi tätä ja vie tilaa ehkä joltakin muulta. Samalla nämä omat ajatukset ja pohdinnat tulevat pysymään täällä jatkossakin, ne on ehkä kuitenkin se koko blogin ydin – ollut ihan alusta saakka.

Ehkä hassua, että kuvituksena näissä pohdinnoissani on nyt asukuvia, mutta siitä mä halusinkin puhua. Mulle asukuvat on osa blogin kuvasisältöä, muttei se itseisarvo. Mä nappaan kuvat ennen kuin menen jonnekin, mutta rakennan hyvin harvoin koko postausta sen asun ympärille, siitä selostaakseni. Yleensä päinvastoin kerron niitä näitä ja isken sit jonkun edellisen viikon lounasasun tänne.

IMG_0176

En kertakaikkiaan näe itseäni sellaisena, joka etsisi paikkoja missä kuvata asuja. Sen sijaan voisin tuhlata vaikka vuorokauden somistaakseni kauniin huoneen ja ottaakseni siitä kuvia. Niin me vaan ollaan kaikki erilaisia.

Nämä jonkun muun kuvaamat asut ovat siis todennäköisesti melko harvaa kauraa. Nykyisin olen kuitenkin rajannut työ ja vapaa-ajan niin erilleen, että viikonloppuisinkin miehen ollessa vapaalla on kamera ihan jossain muualla kuin mukana menossa. Silloin joskus ennen mä elin blogin ehdoilla, nyt blogi elää mun ehdolla. Ja se on aivan pakko kun on lapsia, jotka tarvitsevat ja kaipaavat huomiota. Toki fiilis olisi varmaan eri jos intohimo asukuvia kohtaan olisi jotain älytöntä, mutta kun ei se niin ole.

IMG_0121

Se mitä mä haluan täällä blogissa on jakaa ajatuksia puolin ja toisin. Olla välillä vähän ärsyyntynyt ja purkaa tunteita ja toisaalta myös intoa sinne ruudun toiselle puolelle. Postausten kuvituksena on välillä ihan oikeasti siihen asiaan liittyvää ja välillä hyvin kaukana siitä. Mutta se olen minä, ja sitä tulen varmaan aina olemaan.

IMG_0187

Nykyinen fiilis blogin suhteen on tosi vaikea selittää, mutta yritetään nyt kuitenkin. Ennen ajattelin, että haluan toteuttaa sitä kunnianhimoani tätä kautta. Mennä tämän suhteen todella pitkälle ja tahkoa rahaa tätä kautta huikeita summia. Nykyisin ajatukseni ovat kuitenkin muuttuneet. Rakastan tätä tällaisena hyvän fiiliksen tyyssijana, mutta haluan toteuttaa sitä omaa juttuja muualla ja näyttää siitä paloja tänne. Mulla ei ole toisin sanoen tarvetta, halua tai kunnianhimoa viedä blogia pidemmälle, hankkia lisää seuraajia tai muuta. Sen sijaan haluan luoda uraa sisustus-ja kiinteistöpuolella ja siihen mulla on kunnianhimoa vaikka muille jakaa. Siinä samalla olen kuitenkin valtavan kiitollinen, että tästä ehkä ammatikseen bloggaavien valtavirrasta poikkeavasta näkemyksestäni huolimatta on tämä blogi mahdollistanut minulle paljon ja että te lukijat olette siellä.

Nyt tähän loppuun haluaisin kuulla teidänkin mielipiteitänne, risuja ja ruusuja ja kaikkea siltä väliltä. Mikä fiilis teillä on vallitsevasta blogimaailmasta? Onko tällainen kotikutoisempi blogi vielä teidän mieleenne? Ajatuksia saa jakaa! Sekin kiinnostaa, että mikä teitä tässä blogin nykyisessä mallissa miellyttää eniten?.. entä vähiten? Kommenttiboksi on vapaa – silleen asiallisuuden rajoissa.

Mitä ihaninta alkavaa viikkoa teille!

ps. Mona nappaili minusta kuvia kun nähtiin pari viikkoa sit. <3

Lue myös

X