xenia's day

Insta lately

Teksti: Xenia

insta

Käytiin viime viikonloppuna syömässä Sinnessä. Vaihtoehtoina oli Sinnen lisäksi Wanha Laamanni mutta siellä on tullut käytyä useamminkin,joten haluttiin etenkin vieraiden kokeilevan jotain uutta.

Mun ateriani oli todella kalapainotteinen ja sekä alkuruoka että pääruoka veivät kielen mennessään. Jälkiruokakin tuli syötyä mutta en edes kerennyt herkuttelultani ottamaan siitä kuvaa. Sinnehän on ehdottomasti enemmän sellainen fine-dining ja annokset aika siroja, tosin niitä kyllä sit on aika monta, etenkin menuissa. Mä tulin kylläiseksi ja miesväkikin näytti olevan ihan tyytyväinen – ja onpahan todella parempi olo kuin jonkun buffetin jäljiltä – niissä kun tulee lähes aina syötyä aivan liikaa. 😀

All in all, voin suositella Sinneä todella lämpimästi, fiilis oli siellä hyvä ja ruoka taivaallista! 😛

Tytön synttäripöydästä jaoin kuvia jo tuolla toisen blogini puolella sekä myös Instassa. Tämä kuva oli mielestäni niin kaunis että se saattaa nousta jopa yhdeksi lempikuvistani pitkään aikaan. Taustalla häämöttää vihreys ja pöytä on täynnä väriä, I like!

Oma naamavärkki tuossa vieressä on melkoisen valju, mutta tässä kuvassa näkyy hiusvärini juuri sellaisena kun se luonnossakin on. Olen aivan todella tyytyväinen!

Tuosta Sinnestä tuli mieleen, että pianhan Porvooseen avautuu pari uutta ravintolaa. Tosi kiva päästä kokeilemaan uusia juttuja ja nauttimaan ihan uudenlaisista paikoista! Porvoossa on mun mielestä kokoonsa nähden varsin hyvin erilaisia ruokaravintoloita ja suuri osa sijaitsee vanhan kaupungin hollilla tai joen rannalla, kauneimmilla paikoilla siis! Etenkin nyt kesän tullen suosittelen jälleen lämpimästi kokeilemaan myös erilaisia kesäravintoloita kuten Fryysarinrantaa ja Johansia. Molemmat aukeavat varmaankin tuossa vapun tienoilla ja ovat auki koko kesän ja aina syksyn alkuun saakka!

Aurinkoista tiistaita teille kaikille!<3

X