Xenia's day

Its beginning to look a lot like Christmas

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö Ellos

Sehän nyt ei ole mikään yllätys kenellekään, että meiltä löytyy jo kuusi. Itseasiassa olin päinvastoin hyvin ylpeä siitä, että maltoin odottaa lähes marraskuun puoliväliin ennen kuin vienosti ihan ohimennen mainitsin toiveestani sen suhteen. Tai itseasiassa tyttäremme kävi kysymässä mieheltäni, että voidaanko laittaa kuusi ja kuulin hänen nauravasta vastauksestaan, että hän pyöritteli samaan aikaan silmiään. Kukaan ei voi kuitenkaan väittää, etteikö joulukuusi ja jouluvalot loisi tunnelmaa kynttilöiden ja esimerkiksi tekstiilien tavoin. Meillä nämä perustekstiilit, kuten matot ja verhot pysyy yleensä vuodenajasta ja kaudesta toiseen samana, mutta näin joulun alla tuon kotiin tunnelmaa esimerkiksi jouluisten valojen ja kattauksessa näkyvien tekstiilien muodossa.

Keräsin teille Ellokselta hieman omia suosikkejani niin ympärivuotisista olohuoneen tekstiileistä kuin jouluisista somisteistakin. Te saatte nyt koodilla 405451 5%:n extra-alennuksen Elloksen black weekin kamppanjoista koskien niin brändejä, aletuotteita kuin huonekalujakin! 🙂 Koodi on voimassa ensi maanantaihin eli 2.12 asti! 🙂

suosikitellos

punainen pöytäliina / joulutähti / läpikuultavat verhot / mustat pallovalot / pehmeä matto / pienet tuikkuvalot

Meiltä löytyypi jo lähes kaikki vastaavat tai samat tuotteet kuin ylhäälläkin ja koen niiden olevan yhtä tärkeitä tekijöitä joulutunnelman luonnissa kuin joulukuusikin on. Tuollaiset pienet tuikkuvalot ovat muuten tulossa meidän joulukattaukseen. Tosi kiva tapa tuoda vähän valoa pöytään etenkin jos tilaa ei välttämättä ole valtavasti, kuten joulupöydässä usein tuppaa käymään.

Oletteko te koristelleet kotia yhtään jouluisammaksi vai odotteletteko vielä joulukuuhun?

X