Xenia's day

It's weekend

Teksti: Anna.fi
Oli aika mahtavaa nukkua tänään juuri niin pitkään kuin huvitti. Sen jälkeen jatkettiin aamua täyttävän aamiaisen ja sarjojen katselun kanssa, aika täydellistä sanoisin..

Eilen kävin tentissä, ja tajusin olleeni pikkasen blondi. Olin harjotellut niitä tehtäviä paljon, ja se eka tehtävä menikin ihan nappiin, mutta mä daiju en ollut katsonut niitä exceleitä sen tarkemmin. Niissä vanhoissa tenteissä kun oli vielä toinenkin välilehti, jossa oli toinen tehtävä, ja olin missannut sen ihan täysin. No, jos ei mene nyt läpi, niin opettelen sen sitten uusintaan, enpä ainakaan unohda toista kertaa tota! 😀

Kävin tentin jälkeen salilla ja sen jälkeen Celinan kanssa pörräämässä Stockan takkialeissa (klik), ja meistä tallentui kännykkään kiva kuva..

Meillä oli eilen samat neuleet päällä ja kokeiltiin samoja takkeja.. 😀 Kandee käydä katsomassa, jos talvitakki tai syystakki uupuu, kaikki takit on sen -20 % alessa huomiseen asti, ja myös netissä!:)

Kotiin päästyäni teimme pekoni-kanakastiketta, ja tummaa riisiä. Lisättiin sitä homejuustoa kastikkeeseen ja vei kyllä kielen mennessään! Jälkkäriksi karkkipäivän saldoa, nams!

..ja aamiaisella jatkettiin sillä herkullisella linjalla…Pekonimunakokkelia, joka muuten toimii todella hyvin. Ensin käristetään paloiteltua pekonia ja sitten heitetään perään munia, jotka on vispattu maitoon. NAM! 🙂

Tällä kertaa Instagrammin kuvia, lupaan, että ei niitä täällä näy liikaa!! Mua voi siis seurata, joko Instagrammissa nimellä xeniasday, mutta samat kuvat tulee myös blogin Facebook sivulle (löytyy täältä).

Ja sitten kyselyä teille, joilla on iphone. Onko muilla alkanut tuo valikkonappi reistailemaan? Mulla on nyt parin viikon ajan ollut tätä havaittavissa ja kyllä muuten ärsyttää. Eikö mikään saamari kestä tässä maailmassa enää? Kävin lueskelemassa, että tätä ongelmaa on ollut muillakin, joten voisin kuvitella, että ehkä jollekin teistäkin on tällaista sattunut? Miten olette sen ratkaisseet? Takuuaikahan on vuoden, mutta virhevastuu jatkuu, kun otetaan huomioon, että mäkin maksan tätä puhelinta vielä puoli vuotta…. Eli soittelenko Soneran asiakaspalveluun vaan suoraan? Yritin tätä jotenkin kalibroidakin, mutta ei se mitään auttanut..

Nyt lähden salille päin, ja iltapäivällä Porvooseen juhlimaan veljeni vanhenemista! 🙂 Kivaa lauantaita kaikille! 🙂

Some instagram pictures from yesterday and this morning. I’m a bit annoyed because my iPhone is flipping out. The only button isn’t working that well and it’s really hard to use this machine without it. 😀 Do you have some ideas how to fix this? Have a nice saturday! I’m off to gym! 🙂

sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X