Jauhelihapihvien ja coleslawn ohje
Lupasin teille pari päivää sitten coleslawn ohjetta ja siihen kylkeen myös hieman erilaine versio mun normaalista jauhelihapihvireseptistä. Nämä kaksi sopivat toisiinsa täydellisesti, suosittelen kokeilemaan.. 🙂
Jauhelihapihvit
* 400 g naudan paistijauhelihaa
* 1 kananmuna
* n.dl korppujauhoja (tummia tai perinteisiä, maun mukaan)
* n.dl kuohukermaa (terveellisempi versio ruokakermalla/kermaviilillä, joita minäkin yleensä käytän. Kermalla kuitenkin aivan älyttömän hyvää!)
* pussi ranskalaista sipulikeittoa/välimerellinen sipulikeitto (joka on gluteeniton!!)
Paistetaan voissa keskilämmöllä ja annetaan muhia pikkuhiljaa kypsiksi. Voin taata, että ette pety! 🙂
Coleslaw
* 1/2 keräkaalia
* 1 vihreä omena
* 1 porkkana
* 4 rkl aitoa majoneesia
* 1 dl creme fraichea
* 2 rkl makeuttamatonta sinappia
* 1/2 tl suolaa
* 1 maustemitta pippuria
1. Suikaloi kaali juustohöylällä.
2. Kuutioi omena ja kuori ja suikaloi porkkana.
3. Sekoita majoneesi, creme fraiche ja sinappi suuressa kulhossa.
4. Lisää kaali, omena ja porkkana ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.
Suosittelen kaikkien grilliruokien ja lihan seuraksi, vie kielen mennessään!! 🙂
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! 🙂
Kommentit