Xenia's day

JEE!!

Teksti: Anna.fi
Arvatkaa mitä?? Me löydettiin meidän unelmien vuokrakämppä ja nyt olisi kohta luvassa muuttoa! <3 Ihan sattuman kautta sain kuulla yhdeltä ihanalta tyypiltä (Kiitos<3) että he ovat muuttamassa pois omasta kodistaan joka sattumoisin sijaitsee juuri siellä missä asuisin jos saisin valita tarkan paikan. Tämä ihana tyyppi sitten kutsui meidät katsomaan kämppää ja sehän olikin sitten menoa. Tänään tehtiin paperit ja arvatkaa vaan kenen sisustussormi syyhyää nyt ja lujaa?! Kämppä on muutaman neliön pienempi kuin nykyinen, mutta tila on käytetty järkevästi hyväksi. Eihän tässä nykyisessäkään vikaa ole, mutta tämä uusi on vielä parempi! <3 Että mä olen iloinen!! Käytiin J:n kanssa tekemässä paperit ja sen jälkeen mentiin juhlalounaalle Morrisonssiin..

Tämän jälkeen minä kiertelin kaupungilla tuloksetta (yritin vältellä sisustuskauppoja:D) muutaman tunnin, mutta palasin kotiin kuitenkin tämän kanssa..

Löysin sitä ihanaa kreikkalaista jugurttia stockalta! 🙂 Söin jo tuon marjojen kanssa ja voi että on hyvää! Kreikkalainen jugurttihan eroaa turkkilaisesta siinä, että siinä on vielä vähemmän sokeria, mutta silti puolet enemmän proteiinia ja kumma kyllä, se on ainakin minun mielestäni paljon parempaa! Nappasin kuvan asusta vielä peilin kautta kotiin päästyäni.

Pahoittelut kuvan sumeudesta. Tajusin putsata linssin vasta äsken.. 😀 Kohta lähden juhlistamaan uusia asuntoja kaverin kanssa, joka sen meille vinkkasi eli laitan illan asua myöhemmin! Nyt hymyilyttää!

Mitäs te olette puuhailleet aurinkoisena torstaina? 🙂

Lue myös

X