xenia's day

Joulu lähenee

Teksti: Xenia

Herranjestas, että aika on mennyt ihan hujauksessa. Eihän jouluun ole enää kuin reilu viikko ja samalla meikäläisen aika kaksikymppisenä on käymässä hyvin vähiin.

Täällä on kulutettu aamua paketoimalla lahjoja ja tekemällä hyvin illallistyyppinen lounas lohesta ja perunasta. Hyvin harvoin nimittäin tulee syötyä paistettua lohta ja perunamuusia puolen päivän maissa, mutta se upposi kyllä lapsiin todella hyvin, eikä tuntunut olevan vaikeaa meille aikuisillekaan.

Täällä alkaa olemaan jo aika jouluinen mieli ja torstaina alkaakin joululoma. Ajattelin jo, etten ottaisi konetta mukaan ollenkaan, mutta taidan kyllä siinä päätöksessäni pyörtää, sillä en mitenkään ehdi tekemään kaikkea etukäteen. Perjantaina olin jo saa sätkyn kun olin siirtämässä muistikortilta noin 400 kuvaa koneelleni ja koneen herjatessa olevansa täynnä, päätin alkaa tyhjentämään kaikkia raakakuvatiedostoja etsi-sarakkeen kautta. Siinä sit kun tyhjensin roskakoria tajusin, että ei samperi, en kai mä poistanut kaikkea sieltä muistikortiltakin. Nopea vilkaisu ja pieni paniikki pääsi iskemään kun näinhän mä just olin tehnyt, mutta luojan kiitos niistä raakatiedostoista on aina se jpeg -tiedostokopio, joten selvittiin säikähdyksellä. Siinä olis mennyt parin päivän duunit hukkaan, joten onneksi näin.

PC130322

Huomenna mulla on tapaaminen ja aikaa Nooran luokse hiusten laittoon. Nyt ei ole kyllä mitään tietoa siitä, mitä haluaisin, mutta ehkä se selviää sit huomenissa.

Hiuksista puheen ollen, hankin muuten ne lämpörullat ja lopputulos oli juurikin sellainen kuin toivoin. Näistä tulossa postausta pian, joten pysykäähän kuulolla!<3

Ihanaa sunnuntain jatkoa täältä takkatulen ääreltä. Villasukat jalassa, tukka ponnarilla ja kasvoilla ei yhtään meikkiä. Paras sunnuntai!<3

X