PC240212 PC240245

Nonni, nyt on joulu takanapäin ja arkeen paluu pikkuhiljaa edessä. Meillä tosin tytön kanssa vielä 9.päivä asti kotonaoloa, sitten aukeaa taas hänen päiväkotinsa. Nyt tosin muistan sen kuinka hankalaa on yhdistää kaikki tähän arkeen, etenkin kun meillä on myös iso koira joka kaipaa paljon liikuntaa. Noh, 1.5 viikkoa menee nopeasti ja otetaan sinä aikana kaikki irti tästä tytön läsnäolosta ja höpöttelystä ja leikeistä, onneksi on nyt joulun jälkeen leluja millä leikkiä!
Joululahjoista puheen ollen, tytön suosikeiksi taisi nousta leikkikeittö, puolapuut ja junarata. Niin mukavaa ajanvietettä kaikki että mielelläni hänen kanssaan niillä leikin. Eilen hän lisäksi juoksi kirjahyllyä rakentavan isänsä perässä ja auttoi häntä hakkaamalla ”nauloja” paremmin. Työkalupakkikin ollut siis ahkerassa käytössä.  Mä pakkasin näiden uusien lelujen tieltä toissapäivänä vanhoja leluja kassiin, nyt on siis hyllyt siistinä taas hetkeksi eteenpäin! 🙂 Tuli kyllä melko nostalginen olo kun pakkasin sellaisia leluja joilla leikittiin joskus vuoden iässä. Siitä nimittäin tuntuu olevan jo ikuisuus!
Joulu meni tosiaan tytön osalta tosi hyvin. Rutiineista joustettiin jonkun verran, ei tyttö nimittäin millään malttanut mennä päikkäreille. Yllättävän hyvin kuitenkin jaksoi, vaikka iltakiukuilta ei sit vältytty. Sen sijaan yöunet venyivät lähes 13 tuntisiksi että kelpasi kyllä meille vanhemmillekin, yhtenä aamuna nimittäin heräsin vasta 9.30 ja olin saada sätkyn kun tajusin että taisin olla ensimmäisenä hereillä.
Ylläolevissa kuvissa näkee vähän eroa alkuiltapäivän ja illan välillä. Ensimmäisessä kuvassa vielä pirteänä ja toisessa sit viittä vaille valmiina sänkyyn. Tyttö kyllä nautti täysin siemauksin kun sai niin monta perheenjäsentään tänne samaan aikaan ja hän kyselikin kovasti vielä Englannin mummun, tädin ja sedän perään heidän lähtönsä jälkeen. Sydäntä vähän riipii kun yrittää selittää, että he lähtivät lentokoneella kotiin, mutta pianhan me taas nähdään, luultavasti vietetään tytön synttäreitä ensi huhtikuussa Englannissa!
Nyt sain tytön onneksi nukkumaan ja taidan hieman siistiä paikkoja ennen kuin pääsen taas Brion junaradan kimppuun. Siihen muuten jää koukkuun, että yrittää saada jokaikisen palikan käytettyä.
Mukavia välipäiviä sinne ja ihanaa uuden vuoden odotusta! 🙂

Lue myös

X