Yleinen

Jouluinen pikkuprinsessa

28.12.2016 Teksti:

PC240212PC240245
Nonni, nyt on joulu takanapäin ja arkeen paluu pikkuhiljaa edessä. Meillä tosin tytön kanssa vielä 9.päivä asti kotonaoloa, sitten aukeaa taas hänen päiväkotinsa. Nyt tosin muistan sen kuinka hankalaa on yhdistää kaikki tähän arkeen, etenkin kun meillä on myös iso koira joka kaipaa paljon liikuntaa. Noh, 1.5 viikkoa menee nopeasti ja otetaan sinä aikana kaikki irti tästä tytön läsnäolosta ja höpöttelystä ja leikeistä, onneksi on nyt joulun jälkeen leluja millä leikkiä!
Joululahjoista puheen ollen, tytön suosikeiksi taisi nousta leikkikeittö, puolapuut ja junarata. Niin mukavaa ajanvietettä kaikki että mielelläni hänen kanssaan niillä leikin. Eilen hän lisäksi juoksi kirjahyllyä rakentavan isänsä perässä ja auttoi häntä hakkaamalla ”nauloja” paremmin. Työkalupakkikin ollut siis ahkerassa käytössä.  Mä pakkasin näiden uusien lelujen tieltä toissapäivänä vanhoja leluja kassiin, nyt on siis hyllyt siistinä taas hetkeksi eteenpäin! 🙂 Tuli kyllä melko nostalginen olo kun pakkasin sellaisia leluja joilla leikittiin joskus vuoden iässä. Siitä nimittäin tuntuu olevan jo ikuisuus!
Joulu meni tosiaan tytön osalta tosi hyvin. Rutiineista joustettiin jonkun verran, ei tyttö nimittäin millään malttanut mennä päikkäreille. Yllättävän hyvin kuitenkin jaksoi, vaikka iltakiukuilta ei sit vältytty. Sen sijaan yöunet venyivät lähes 13 tuntisiksi että kelpasi kyllä meille vanhemmillekin, yhtenä aamuna nimittäin heräsin vasta 9.30 ja olin saada sätkyn kun tajusin että taisin olla ensimmäisenä hereillä.
Ylläolevissa kuvissa näkee vähän eroa alkuiltapäivän ja illan välillä. Ensimmäisessä kuvassa vielä pirteänä ja toisessa sit viittä vaille valmiina sänkyyn. Tyttö kyllä nautti täysin siemauksin kun sai niin monta perheenjäsentään tänne samaan aikaan ja hän kyselikin kovasti vielä Englannin mummun, tädin ja sedän perään heidän lähtönsä jälkeen. Sydäntä vähän riipii kun yrittää selittää, että he lähtivät lentokoneella kotiin, mutta pianhan me taas nähdään, luultavasti vietetään tytön synttäreitä ensi huhtikuussa Englannissa!
Nyt sain tytön onneksi nukkumaan ja taidan hieman siistiä paikkoja ennen kuin pääsen taas Brion junaradan kimppuun. Siihen muuten jää koukkuun, että yrittää saada jokaikisen palikan käytettyä.
Mukavia välipäiviä sinne ja ihanaa uuden vuoden odotusta! 🙂

Kommentit (6)

Ei ole loppumassa, tyttäreni vain ollut kotona ja oma olo puolikuntoinen, joten mennään sen mukaan miten vain ehdin. 🙂 Huomenna tulossa postausta. 🙂

Onko teillä muuten yhteydenpito englantiin viikottaista/päivittäistä? 🙂 annatteko tytön soitella esim. facetime puheluita heille sinne vai millä tavoin olette yhteydessä?

suurinpiirtein joka toinen päivä puhutaan facetimen välityksellä eli aika usein! 🙂

Oo, just toi että yrittää saada käytettyä kaikki palat!! Ja vieläpä niin et ne käy yhteen ja vielä kiinni toisiinsa muodostaen lenkin. Aah!
Mulla on 3 lasta ja oon aina ihan liekeissä jos joku heistä ehdottaa junarataleikkiä 😀

haha, just silleen. 😀 Ja siis toinen tähän liittyvä juttu. Jos tekee palapeliä ja yksi pala on kadonnut. Ei saa mielenrauhaa ennen kuin puuttuva pala löytyy. 😀

Loppuuko tämä blogi? Päivitystahti ei päätä huimaa ja hiipuu koko ajan…

Ei ole loppumassa, tyttäreni vain ollut kotona ja oma olo puolikuntoinen, joten mennään sen mukaan miten vain ehdin. 🙂 Huomenna tulossa postausta. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *