Xenia's day

Joulukattaus

Teksti: Xenia

PC240236PC240238PC240228

Arvaatte varmasti miten innoissani olin siitä, että uusi pöytämme saapui juuri joulun alla. Odotin kovasti sitä, että saamme pöydän ympärille kymmenen ihmistä ja toisena päivänä jopa 12, ja hyvin mahduttiin! Halusin kattauksessa näkyvän tuon kauniin puun, joten pöytäliina oli tällä kertaa ehdoton ei. Sen sijaan hankin tabletteja ja muutamia somisteita, joihin olin todella tyytyväinen. Ihan huomaamattamme pöydästä tulikin valko-harmaa-hopea ja mielestäni se oli todella kaunis, luonnossa vielä kauniimpi.

Mulla oli valmiiksi jo 6 lautasliinarengasta ja hankin kuusi erilaista lisää. Sen lisäksi uutuutena pöydässä oli nuo ”kristalliset” juomalasit, jotka bongasin By Pias liikkeestä. Olen etsinyt vastaavia pitkään ja nyt ne löytyi. Tekevät niin paljon kattaukselle! Naurattaa kyllä kun katsoo meidän koristeita pöydässä ja muuallakin kotona. Lähes kaikki on Porvoon vanhasta kaupungista, sieltä nimittäin löytyy niin paljon juuri meidän tyylisiä juttuja.

Saapi nähdä milloin pääsen seuraavan kerran väkertämään jotain hauskoja kattauksia. On kivaa kun hyvin pienillä jutuilla voi tuoda esimerkiksi eri kausien fiilistä ruokapöytään. Pääsiäiseksi keltaista, kesälle kesän kukkia ja syksylle vaikkapa ruskan sävyjä.

Mitäs mieltä te olette meidän joulukattauksesta?

 

Lue myös

X